Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ρώμα για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και ο λόγος που άλλαξε το όνομά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα και τον λόγο που το άλλαξε καθώς ο πατέρας του δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει το επίθετό του και να γίνει ηθοποιός.

Παράτησε την ιατρική για να γίνει ηθοποιός και ο πατέρας του έκανε πολύ καιρό να του μιλήσει. Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Thrive» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζέτα Δούκα.

«Λίγο πριν πεθάνει, είχα γίνει πολύ γνωστός και αγαπητός στο φιλοθεάμον κοινό με τους Μεν και Δεν και τον Βεζύρη. Μετά τον Βεζύρη πέθανε ο πατέρας μου. Αλλά ο κόσμος με σταμάταγε κατά κόρον στο δρόμο και με αγκάλιαζε… Είχαμε σταματήσει να μιλάμε ακριβώς γιατί έπρεπε να σεβαστώ και την επιθυμία του, να μην υποφέρει βλέποντάς με να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ήθελε, στεναχωριόταν. Κι έτσι, όταν με ειδοποίησε και μου είπε ότι θέλει να με δει, εγώ κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι άσχημα από τον τόνο της φωνής και από το ένστικτο που έχει ένας γιος απέναντι στον πατέρα.

Και όταν πήγα να τον δω του είπα ότι θέλω να μείνουμε οι δυο μας λίγες μέρες στο εξοχικό μας για να ανακτήσω λίγο χρόνο από αυτόν που έχασα όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Και τότε κάναμε κάποιες βόλτες μαζί, ήταν καταβεβλημένος βέβαια. Τον είχα πάρει αγκαλιά από τους ώμους και περπατάγαμε και ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα, ο γιος σας είναι καταπληκτικός”. Και τότε βλέπω τα ματάκια του με τόση απορία, σκεφτόταν ότι άλλαξε κι εκείνος όνομα. Είναι απίστευτη ιστορία».

https://vimeo.com/329068406

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ