Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ξέσπασε έλληνας ηθοποιός: Έλεγαν ότι έχω επαφές με τη ρώσικη μαφία επειδή έριχνα λεφτά στο θέατρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε τη «λάσπη» που έχει δεχτεί από δημοσιεύματα.

Οι γονείς του έχουν οικονομική άνεση κι αυτό του επέτρεπε από το ξεκίνημά του να μην κάνει οποιαδήποτε συνεργασία αλλά επέλεγε ποια θα έκανε με βάση αν τον κάλυπτε καλλιτεχνικά.

«Εγώ, επειδή είχα και την οικονομική ευχέρεια πίσω, δεν δούλευα για το μεροκάματο, δεν ήταν ο γνώμονάς μου να βρω δουλειά για να επιβιώσω, για να πω «ναι» σε οτιδήποτε μου προτάθηκε, που ήταν και καλό, έτσι είπα να κάνω κάποια προσεκτικά βήματα. Ήταν ο φόβος μου για την τυποποίηση, ούτε για τις «βρώμες», που είπαν. Έτσι κι αλλιώς, στο χώρο μα, αν είναι να πουν, θα πουν το οτιδήποτε», δήλωσε ο Χάρης Βορκάς στο περιοδικό Λοιπόν.harry vorkas 13392810 1695277850737883 478547594 n

Και πρόσθεσε: «Έχουν βγει διάφορες «κουλές βρώμες», όπως, λόγω του ότι είμαι από την Κύπρο, όταν ξεκίνησα να κάνω παραγωγές στο θέατρο, έλεγαν ότι έχω επαφές με τη ρώσικη μαφία. Επειδή έριχνα λεφτά στο θέατρο, είπαν ότι κάτι συμβαίνει και όχι ότι ένας πατέρας και μια μάνα δούλεψαν για να δώσουν λεφτά στο παιδί τους. Έχω κι ένα μεγαλύτερο αδελφό, που είναι 46 χρονών, φαρμακοποιός στην Κύπρο. Μου έχουν πει ότι κάνω εμπόριο «κόκας»…Έχω συνηθίσει πια, δεν είναι θέμα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ