Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 7/4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα! Ποια ζώδια ευνοούνται τη σημερινή μέρα και που θα πρέπει να δείξουν προσοχή; Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε αποσπά από τα δύσκολα, με παραλειπόμενα και κουτσομπολιά, ενώ ανάλογα «χαλαρωτική» είναι η επιρροή της και ως προς την ευεξία σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να… συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις αχρείαστες ή εξεζητημένες αγορές, φυλάγοντας κάτι για την «δύσκολη ώρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι τυχερός/η, τότε θα λάβεις ένα… έκτακτο επίδομα, ενώ σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη!

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου γνωρίζει κόσμο και δεν έχεις παρά κάποια στιγμή να μπεις κι εσύ στο «πανηγυρικό», όσο και… προσοδοφόρο κλίμα που διαμορφώνεται! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις τους περιττούς συναισθηματισμούς, και να απεμπλακείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν πια κάτι το ουσιαστικό ή τουλάχιστον να θέσεις τα όριά σου απέναντί τους.

Επιπλέον, οφείλεις να αλλάξεις τακτική, αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και αγνοώντας τον… συντηρητικό εαυτό σου, κάνοντας μια «πρόβα τζενεράλε» για τις αλλαγές που έπονται στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι… ωραία, σε βοηθά μάλιστα να εμφανίσεις προς τα έξω ένα ακόμη πιο θελκτικό προφίλ, που σίγουρα θα «μετρήσει» θετικά! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας μάλιστα κάποιες από τις πάγιες συνήθειές σου.

Επιπλέον δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την αποκάλυψη μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι κάτι περισσότερο από μια… παρηγοριά για σένα, αφού σου προσφέρει πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι.

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναζωπυρώσει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να τον… σώσεις ξανά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να εκπλαγείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, που «δεν του/της το ‘χες».

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς καλύπτει και με το παραπάνω τις βασικές ανάγκες σου, προσφέροντάς σου την δυνατότητα να μοιραστείς το περίσσευμά σου και με κάποιους άλλους και ιδιαίτερα εκείνους/ες που αγαπάς ή… ξέρουν να σε χειροκροτούν!

Παράλληλα όμως κι αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε νέες «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως τελική συνέπεια να αλλάξεις στόχους και τακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, είτε στον δικό σου χώρο, είτε ως φιλοξενούμενος/η.

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο θέτει απρόβλεπτα εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε καλεί να υιοθετήσεις νέες αντιλήψεις και πρακτικές, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου. Οφείλεις λοιπόν να εμπλουτίσεις τα προσόντα σου και να μην κινηθείς «by the book», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς διαμορφώνει πολύ πιο βατές και ξεκούραστες συνθήκες στα εργασιακά σου κι ίσως τελικά να απολαύσεις την… ημέρα του τεμπέλη, διανθισμένη με μικρές καθημερινές απολαύσεις! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ίσως μάλιστα να σου τύχει και ένα απρόβλεπτο έξοδο.

Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια πώληση ή την «καπατσοσύνη» σου σε μια υπόθεση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς συμβάλλει στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ η «θεά τύχη» σε συνοδεύει και στα οικονομικά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας απρόβλεπτες εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας, αφού στην πορεία θα προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να μετατρέψεις τον χώρο σου σε τόπο χαράς και διασκέδασης, ενώ ευνοεί και την αναζήτηση στέγης.

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σε… ενημερώνει πως τίποτε δεν είναι σίγουρο στα εργασιακά σου και εσύ οφείλεις να επιδείξεις ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, ποντάροντας μάλιστα στα… αουτσάιντερ, όσον αφορά τις επιλογές σου! Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να εκπλαγείς δυσάρεστα από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την υγεία σου, αλλάζοντας ότι δεν «τραβάει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με προτάσεις και δρώμενα, που σίγουρα θα κάνουν την ζωή σου πιο διασκεδαστική, ενώ είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή μια έξοδό σου.

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με μάλλον απρόβλεπτο τρόπο και τελικά δεν αποκλείεται να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που συμπεριφέρεται αλλόκοτα, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που βρίσκεται σε κατάσταση… σοκ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φροντίζει ώστε να μην σου λείψει τίποτε, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις ή να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο, κάτι που θα σε κάνει να νοιώσεις ακόμη πιο «γεμάτος/η»!

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι σου ή την διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «ισοφαρίζει» τις στενοχώριες και τις όποιες πιέσεις δέχεσαι, μέσα από παρέες εξόδους και δρώμενα, που σε ευχαριστούν, ενώ η προσωπική σου γοητεία αγγίζει το… τέλειο! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με ατυχίες ή καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα μάθεις καινούρια πράγματα αλλά αυτό… κακό δεν το λες!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ