Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Δήμητρας Λιάνη: Ο Ανδρέας είχε πεθάνει κι εγώ του φώναζα να σηκωθεί γιατί δεν είχε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της. Όπως ανέφερε ήταν το βράδυ που «έφυγε» από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου συγκλονίζοντας με την περιγραφή της.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό το μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα».

https://vimeo.com/328169154

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ