Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Survivor: «Η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει στο παιχνίδι και με το που μπήκε έγιναν κολλητές»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor κατηγορώντας την μάλιστα ότι δεν έκανε τίποτα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Το να ανεχτώ κάποια πράγματα, καθώς είδα πολύ άσχημες συμπεριφορές. Ήμουν ο μόνος που δέχτηκε τον Βασιλικό στην ομάδα παρά το μεταξύ μας συμβάν. Όταν όμως ήρθε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στις αρχές δεν είχε κάνει τίποτα, δεν έπεσαν πάνω της όπως έκαναν με τον Βασιλικό», δήλωσε ο Βασίλης Σίμος στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

IMSO1

Πού οφείλεται αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

«Στο ότι ο Βασιλικός ήταν ένα παιδί το οποίο ήρθε χωρίς να ξέρουν τις αγωνιστικές του ικανότητες. Έκανε και εκείνος πολλά λάθη στην αρχή. Γενικά, όμως, άλλα φαίνονται προς τα έξω και άλλα είναι. Η κλίκα που έχει γίνει είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη και η Δήμητρα. Ένα πράγμα που με λυπεί είναι ότι η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει στο παιχνίδι και με το που μπήκε έγιναν κολλητές».

Ποιος θα φτάσει τελικό;

«Αγωνιστικά πιστεύω ότι ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός, αλλά είναι κι αυτός σαν εμένα, τα λέει όλα έξω από τα δόντια και μπορεί να του κοστίσει. Ο Κοσμάς είναι καλός και βλέπω και τον Βασιλικό μέσα, γιατί έχει πολύ καλό στόχο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ