Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Επιστρέφει στην TV η Ιωάννα Λίλη – Η ανακοίνωση του Open για την πρεμιέρα της εκπομπής της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στο Open. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

Έχεις τη θέληση να κάνεις αλλαγές; Στο Revenge Body μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και να αναγεννηθείς!

Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο του Revenge Body υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη. Νιώθουν απογοητευμένοι, θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Ο στόχος όλων είναι ένας: Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.DSC01652

Έχουν τη θέληση να ανανεωθούν. Να νιώσουν πιο δυνατοί και πιο υγιείς. Να αισθάνονται αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας το είδωλό τους στον καθρέφτη. Γι’ αυτό αποφάσισαν να έρθουν στο Revenge Body, την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων.

DSC01668

Οι συμμετέχοντες στο Revenge Body είναι αποφασισμένοι να αναγεννηθούν. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Όμως δέχτηκαν την πρόκληση για να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει. Και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

 

Άλλωστε, στο Revenge Body θα έχουν τους καλύτερους συμμάχους. Μια ομάδα καταξιωμένων γυμναστών (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος,  Νικος Στρατίκης, Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και μια ομάδα κορυφαίων διατροφολόγων (Κωνσταντίνος  Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου και Πωλίνα Γιαννιώτη) αλλά και η Μαρία Ψωμά, γιατρός ειδικευμένη στην παχυσαρκία, θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.

 

Το “Revenge Body” με την Ιωάννα Λίλη έρχεται στο OPEN το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20.00.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ