Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη: Η φωτό με τον πατέρα της που «έχασε» πρόσφατα και το μήνυμά της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ρούλα Ρέβη πρόσφατα «έχασε» ξαφνικά τον πατέρα της.

Λίγο πριν φύγει η χρονιά έκανε τον απολογισμό και πόσταρε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της στο facebook κι έγραψε:

«Χαίρομαι που είστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλέπω να ποστάρετε. Εγώ είμαι όλα τα παραπάνω, πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος. Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα, κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018 μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου, ξαφνικά…έτσι ξαφνικά μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός!

Τα περίμενα όλα από εκείνον. Έτσι έφευγε, έλεγε πάω για τσιγάρα και πήγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο, αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμένα, πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από ότι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγγνώμη και να ξέρεις πως το τελευταίο μας ραντεβού, ξέρεις που, είναι η πιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρά που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινούρια υπέροχη χρόνια!».

411a78b6ede7bce165991a32637e3d62 98

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ