Τρίτη 24 Μαΐου 2022

«Στις διακοπές μου ήθελα να μείνω μόνος μου να σκεφτώ πώς είναι κάποιος που σκοτώνει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Άφωνους μας άφησαν οι δηλώσεις γνωστού πρωταγωνιστή που αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι έμεινε μόνος του στις διακοπές και απομονώθηκε ώστε να μπει στη ψυχολογία το πώς σκέφτεται ένας δολοφόνος΄.

Δεύτερη χρονιά που πρωταγωνιστείς στο «Τατουάζ». Τι έχεις αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία;

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας, με κάποιους δούλευα από το «Μπρούσκο» μαζί τους. Αυτό που έχω αποκομίσει είναι καλές στιγμές μόνο, αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, γιατί το κάνουμε με αγάπη και συναδελφικότητα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πάντα ένα θετικό ή αρνητικό κλίμα επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Περίμενες πως θα έχει αυτή την απήχηση από τον κόσμο;

Ήταν ιδιαίτερη σειρά και το κατάλαβα από την αρχή που διάβασα τα σενάρια. Δεν είχε ξαναγίνει τέτοια σειρά τόσο μυστηριώδης. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Ευελπιστούσα για το καλύτερο όμως.cc01951da413128995d8bd2705edce90

Πώς κατάφερες να προσεγγίσεις έναν τόσο σκοτεινό χαρακτήρα όπως είναι αυτός του Ορφέα;

Ασχολήθηκα πολύ με τον ρόλο μου. Μελέτησα ανθρώπους σίριαλ κίλερ, μίλησα με δικηγόρους που είχαν αναλάβει τέτοιες υποθέσεις ανθρωποκτονιών. Όλους τους ρόλους τους ψάχνω”. Για τον προηγούμενο ρόλο μου, τον Μύρο, είχα κατέβει στην Κρήτη. Ο οποιοσδήποτε ρόλος που υποδύεσαι δεν είσαι εσύ. Οπότε, αν μάθεις πράγματα για εκείνους, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Εγώ είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτό. Και φέτος στις διακοπές μου στη Γαύδο πάλι το φιλοσοφούσα, ήθελα να μείνω μόνος μου να σκεφτώ πώς είναι κάποιος που σκοτώνει.

Πηγή: mytv

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ