Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Σάκης Ρουβάς: Η φωτιά πλησίασε το σπίτι μας και ήταν ο αδελφός μου μέσα με τον μικρό μας γιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ-α-τετ» που θα προβληθεί την Κυριακή στο ΡΙΚ.

Αναφέρθηκε στη φονική πυρκαγιά που είχε πλησιάσει απειλητικά το σπίτι του.

«Ο αδελφός μου ήταν στο σπίτι μαζί με τον Απόλλωνα. Εγώ με την Κάτια και τα τρία παιδιά ήμασταν στην Κέρκυρα. Να σου πω την αλήθεια Τάσο, εγώ πίστεψα ότι το σπίτι μας κάηκε. Ήμουν ήρεμος όμως μέσα μου. Είπα μπροστά σε τέτοια καταστροφή δεν μπορείς να κάνει κάτι. Επέστρεψα από την Κέρκυρα, πήρα τον Απόλλωνα ξανά πίσω στο νησί κι εγώ επέστρεψα στην Αθήνα στο σπίτι μας. Είχε κινδυνεύσει το σπίτι μας ακόμη δυο φορές από πυρκαγιά και γι’ αυτό το λόγο ευτυχώς είχα εγκαταστήσει αυτόματη πυρόσβεση που έσωσε το σπίτι μας».

Ενώ αναφέρθηκε και πώς είναι η ζωή μετά τον γάμο. «Κάθε χρόνο έκανα πρόταση γάμου στην Κάτια» αποκάλυψε ο Σάκης στον Τάσο. «Αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών, μετά το τέταρτο παιδί μας και είπαμε ότι ήταν καιρός να παντρευτούμε».

Και πρόσθεσε: «Δεν άλλαξε κάτι για μας , μετά το γάμο μας. Μήνα του μέλιτος κάνουμε κάθε χρόνο με την Κάτια. Δεν είμαι αυστηρός ως πατέρας αλλά νομίζω ότι έτσι όπως μεγαλώνουμε τα παιδιά δεν χρειάζεται να γίνω αυστηρός. Θα πάω στο σχολείο μαζί με την Κάτια για να πάρουμε τους βαθμούς και να μιλήσουμε με τους δασκάλους. Τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν δυο γονείς που κάνουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά η Αναστασία που είναι η μεγαλύτερη, όταν βγαίναμε έξω για μια βόλτα και μας μιλούσε όλος ο κόσμος, νόμιζε ότι όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ