Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Bake Off Greece: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι ζαχαροπλαστικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο 13ο επεισόδιο του «Bake Off Greece», ζητήθηκε από τους διαγωνιζόμενους να φτιάξουν περίτεχνα γλυκά γάμου.

Στην τεχνική δοκιμασία, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος επιφύλαξαν μια έκπληξη στους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες: υποδέχθηκαν στην «τέντα» τον Στέλιο Παρλιάρο. Ο pastry chef παρέδωσε ένα ιδιαίτερο «Bake Class» όπου παρουσίασε τεχνικές για την παρασκευή τού γαλλικού γαμήλιου γλυκού Croquembouche. Στη συνέχεια, οι εννέα συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες, κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το δείγμα του.

Η «Star Baker», Βένια, είχε το προνόμιο να ηγείται της ομάδας της, στην οποία επέλεξε να εντάξει την Λένα, τον Πάνο, τον Νίκο και τον Ορέστη. Επίσης, όρισε την Μέλη αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Η Γεωργία δήλωσε πως η συγκεκριμένη κίνηση της Βένιας υποτιμά την Μέλη, καθώς την έχρισε αρχηγό επειδή την θεωρεί αδύναμη, αλλά εκείνη θα δείξει ότι είναι αντάξια αντίπαλός της. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σκληρά μέχρι την εκπνοή του χρόνου. Κι ενώ η ομάδα της Βένιας έδειχνε σίγουρη για τη νίκη, τελικά η αντίπαλη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε και η Μέλη, ως αρχηγός της, αναδείχθηκε «Star Baker».

Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας οδηγήθηκαν σε μια δημιουργική δοκιμασία αποχώρησης, όπου τους ζητήθηκε να φτιάξουν μια εντυπωσιακή τούρτα γάμου. Τα θετικότερα σχόλια εισέπραξε το γλυκό της Βένιας, ενώ στην χαμηλότερη θέση βρέθηκε ο Ορέστης, ο οποίος και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

7c25d78618f6a13f8adb9e43459d20e3

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, το επεισόδιο του «Bake Off Greece» θα  είναι ξεχωριστό, Χριστουγεννιάτικο: την παράσταση κλέβουν οκτώ μικροί καλεσμένοι. Οι ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες καλούνται να αντλήσουν έμπνευση από παιδικές ζωγραφιές και να φτιάξουν την τούρτα των ονείρων κάθε παιδιού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ