Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 17/12

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονη δράση και εξελίξεις σε διάφορους τομείς. Το εξάγωνο του Άρη απ΄τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα έρθει να γεμίσει με πάθος τις δράσεις μας, με πείσμα, υπομονή και πίστη στις δυνατότητες μας. Η συγκεκριμένη όψη χρωματίζει με την επιρροή της το χριστουγεννιάτικο κλίμα, αφού μας ωθεί σε πράξεις αγάπης σαν αποτέλεσμα μιας βαθιάς ανάγκης μας για προσφορά και αλληλεγγύη. Σήμερα μάλιστα η συγκεκριμένη αίσθηση εντείνεται και αργότερα το απόγευμα, οπότε και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν η Σελήνη απ΄τον Κριό με τον Πλούτωνα θα αγγίξει, ίσως με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, κάποιες πιο ευαίσθητες χορδές μας. Πολύ δυνατή και για τις ερωτικές σχέσεις των περισσότερων ζωδίων η σημερινή μέρα αφού είναι έντονη η ανάγκη για πάθος και αναμορφωτικές σχέσεις. Και μπορεί αυτό που θέλουμε να το θέλουμε γρήγορα, αλλά υπάρχει ένα φρένο στην ανυπομονησία μας και ένας καλύτερος έλεγχος στις πράξεις μας.

Κριός

Σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας που έχουν λόγω στην εξέλιξη σας επαγγελματικά ή κοινωνικά. Γενικότερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον γίνονται τομές που σας αφορούν και σας επηρεάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν είστε σε σχέση πιθανά να νιώσετε κάποια δυσαρέσκεια το απόγευμα, αλλά αν καταφέρετε να ελέγξετε το θιγμένο σας εγωισμό θα καταλάβετε ότι τρέφετε έντονα συναισθήματα για το ταίρι σας, γι΄αυτό καλύτερα να επιλέξετε να τα δείτε, μη χάνετε το χρόνο σας για ανούσια πράγματα -αν είναι ανούσια.

Ταύρος

Εσείς Ταύροι μου το έχετε φιλοσοφήσει τελευταία και θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία σας. Μπορεί να είστε άνθρωποι δύσκολα θα κάνουν αλλαγές σε σημαντικές καταστάσεις στη ζωής τους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περίοδοι στη ζωή ενός Ταύρου που θέλει να εξελιχθεί, να διαμορφώσει μια νέα κατάσταση στη ζωή του, να ασχοληθεί με μια νέα δραστηριότητα ή να θέσει νέους στόχους. Οι αλλαγές δεν είναι μακριά κι εσείς σήμερα ασχολείστε με το σε ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε.

Δίδυμοι

Μια καλή μέρα για σας και το ταίρι σας, αν έχετε, η σημερινή αφού η σεξουαλική διάθεση είναι ανεβασμένη και η διάθεση να περάσετε μαζί στιγμές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας έντονη. Ωστόσο και οι ελεύθεροι του ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν ανάλογα οφέλη, τα οποία είναι πολύ πιθανό να προκύψουν μέσα από κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να τις δείτε στην αρχή κάπως διεκπεραιωτικά, αυτές όμως σας «βλέπουν» με πολύ καλό μάτι και μπορεί να σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό τη στιγμή που διαβάζεται αυτές τις γραμμές ο έρωτας να σας έχει χτυπήσει την πόρτα και να μην ξέρετε: αν ακούτε, αν νομίζετε ότι ακούτε, αν δεν ακούτε ή αν κάνετε ότι δεν ακούτε… Δεν πειράζει, δώστε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν και αφεθείτε λίγο στις καταστάσεις, καβούρια είστε, ας σας πάρει λίγο και το κύμα. Για την ώρα καλύτερα να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν ή με θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με τις τράπεζες, αφού μπορεί να βρείτε οριστικές λύσεις.

Λέων 

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες που υπόσχονται σημαντικά οικονομικά οφέλη. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη δημιουργικότητα σας, γιατί μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες που θα σας δημιουργήσουν το δρόμο για να ξεκολλήσει η καθημερινότητα και να γίνεται πιο παραγωγικοί. Προσοχή σε θέματα υγείας, ενώ κατά τ΄άλλα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ.

Παρθένος

Εξελίξεις στις σχέσεις σας φέρνει αυτό το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα. Ειδικά οι αδέσμευτοι του ζωδίου νιώθετε ότι αυτός που είναι απέναντι σας σας καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται το πνεύμα σας και τι ακριβώς θέλετε να πείτε με τα λεγόμενα σας. Αυτή η αίσθηση ότι έχετε κοινά μεταξύ σας βοηθάει πολύ τα πράγματα, γιατί αποσπά την προσοχή σας από αυτά που μπορεί να σας χωρίζουν και στα οποία έχετε συνήθως την τάση να δίνετε βάση. Μπορεί να υπάρχουν ψευδαισθήσεις, αλλά κάποιες φορές έχουμε ανάγκη να νιώσουμε πιο…ανθρώπινοι.

Ζυγός

Προχωράτε σε αλλαγές στην καθημερινότητα σας, επαγγελματικής φύσεως, που ενδεχομένως να συνδέονται και με αλλαγές μες στο σπίτι ή την οικογένεια. Η μέρα δεν είναι πολύ καλή αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή στην εμφάνιση σας, γιατί μπορεί στην προσπάθεια σας να είναι εμφανής, να υποπέσετε σε υπερβολές που δε θα μπορείτε να υποστηρίξετε. Από την άλλη θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν την ενέργεια σας μέσα στη μέρα.

Σκορπιός

Η προσοχή σας είναι εστιασμένη σε θέματα καρδιάς. Τόσο γενικά όμως! Ό,τι χρειάζεται καρδιά για να γίνει, ό,τι θέλει συναίσθημα για να πετύχει, είτε μιλάμε για μια νέα σχέση, μια τέχνη ή ο,τιδήποτε δημιουργικό σήμερα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Μπορείτε να εκφράσετε βαθιές αλήθειες που να ασκήσουν ισχυρή επίδραση στους άλλους και να τους φέρετε με τα νερά σας. Πολύ καλή μέρα και για γονείς που θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν ζητήματα που έρχονται συχνά στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

Τοξότης

Σε μια μέρα που υπάρχει καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση μπαίνετε μπροστά, βάζετε… πλάτες για να προχωρήσουν τα πράγματα και θα αποτελέσετε κολόνα για τη διατήρηση των οικογενειακών ισορροπιών. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε έτοιμες διεξόδους στο ενδεχόμενο που υπερβάλλετε εαυτόν, γι΄αυτό καλό θα ήταν ασχοληθείτε μαζί τους άμεσα, πριν το κάνετε αναγκαστικά. Απολαύστε ένα μασάζ ή κάντε δώρο στον εαυτό σας μια περιποίηση που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ενέργεια.

Αιγόκερως

Σήμερα ξεδιπλώνετε μεγάλο κομμάτι απ΄το δυναμικό σας προχωρώντας σε κινήσεις που σίγουρα θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας, ενδεχομένως όμως να έχουν τη δυναμική να φέρουν στη ζωή σας, ακόμα και στην ίδια σας την προσωπικότητα, μεγάλες μεταμορφωτικές επιδράσεις. Φυσικά και μπορείτε να νιώθετε αυτοπεποίθηση να μιλήσετε και να προχωρήσετε σε προχωρήσετε νέες συμφωνίες ή συνεργασίες, απ΄την άλλη όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να προσέξετε τον παρορμητισμό σας, ο οποίος ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον ίσως σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα αργότερα σήμερα.

Υδροχόος

Μια πολύ καλή μέρα για όσους από σας έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε διαδικασία ρύθμισης ή κλεισίματος κάποιον οφειλών που μπορεί να χρόνιζαν και να είχαν μεγάλη επιρροή στην ψυχολογία σας και στη διάθεση σας. Καλό θα είναι λοιπόν να ιεραρχήσετε λίγο τις προτεραιότητες σας και να δείτε κατά πόσο μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα ή αν θα αξιοποιήσετε διαφορετικά τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την ποιότητα στη ζωή σας, όπως εσείς τη θεωρείτε.

Ιχθείς

Οι σημερινές όψεις αφενός σας οπλίζουν με πάθος και έντονη την ανάγκη να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, αφετέρου νιώθετε ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην πορεία σας, να αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Είστε διατεθειμένοι να παίξετε το παιχνίδι της ζωής, να σπάσετε λίγο πλάκα και να πάρετε ρίσκα. Έχουμε ξαναπεί, είστε σε περίοδο που η υπερβολή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, από την άλλη όμως ποιος είπε ότι το μοιραία δεν μπορεί να είναι και για καλό και αν μη τι άλλο ποια είμαι εγώ που θα σας πει τι να κάνετε;

Πηγή: astrologos.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ