Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Έλληνας πρωταγωνιστής: Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γνωστός πρωταγωνιστής σοκάρει με την εξομολόγησή του.

Πολλές φορές όπως δήλωσε κινδύνευσε να χάσει ακόμα και το ίδιο του το σπίτι εξαιτίας των επενδύσεων που έκανε για τη δουλειά του.

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

«Νιώθω ότι δεν έχω φύγει ποτέ από την Ελλάδα, έρχομαι σε τακτά διαστήματα για διακοπές και δουλειές. Μένω με τον γιο μου στην Αμερική, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία και κινηματογράφο… Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας».

Και συνέχισε ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτοντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι με τον ΑΝΤ1 στις 12»: «Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι. Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου παίξω κάποιο ρόλο. Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία και έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ αν είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου…».

https://vimeo.com/279447186

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ