Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Σταύρος Σβήγκος: Όταν με αναγνωρίζουν στον δρόμο, ντρέπομαι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σταύρος Σβήγκος σε συνέντευξή του μίλησε για τη δημοσιότητα και πώς την αντιμετωπίζει.

Τη ζωή σου την οδηγείς εσύ ή σε πάει όπου θέλει;

Νομίζω είναι 50-50 αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας σίγουρα αλλά, από την άλλη, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Αισθάνεσαι εναλλακτικός και ξένος μέσα στο λαμπερό κομμάτι της showbiz;

Εναλλακτικός, δεν ξέρω. Ξένος είμαι σίγουρα. Δεν είναι ότι σνομπάρω τη showbiz, αντιλαμβάνομαι όμως ότι, αναγκαστικά, πρέπει να κάνω κάποια πράγματα για να προωθώ τη δουλειά μου -να δίνω συνεντεύξεις, να φωτογραφίζομαι- αν και όλα πρέπει να έχουν όρια. Είμαι μέσα σε αυτό, αλλά δεν το φέρω στη ζωή μου. Δεν νιώθω, λοιπόν, μέλος της showbiz. Περπατάω στο δρόμο και νιώθω απλός. Είμαι ο Σταύρος που απλά τυχαίνει να παίζει σε ένα σίριαλ που πάει καλά. Τελεία. Δεν αφήνω να επηρεαστεί η υπόλοιπη ζωή μου, επειδή με ξέρουν δέκα άνθρωποι παραπάνω.fc08c13bfc1982943aa5683e5a384798Σου αρέσει όταν σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;

Όταν συμβαίνει αυτό ντρέπομαι. Ο άλλος έρχεται με πολλή χαρά, σε προσεγγίζει, σου μιλάει, σου δίνει συγχαρητήρια κι εσύ μπορεί να σκέφτεσαι δικά σου θέματα και να μην είσαι σε φάση. Σαφώς δεν φταίει ο άλλος που σε πλησιάζει, αλλά ούτε κι εσύ. Απλά, θέλοντας και μη, μπαίνεις στη διαδικασία να δεις το όλο πράγμα με χαρά. Και στο τέλος είναι πολύ όμορφο.

Δεν πιστεύεις ότι ορισμένα κομμάτια του εαυτού σου, όπως η προσωπική ζωή, μπορεί να αφορά το κοινό;

Νομίζω πως όχι – αυτό το έχει θεσπίσει η showbiz από μόνη της. Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος αν έχω σχέση ή όχι, αν χώρισα ή αν παντρεύομαι. Η showbiz κατασκευάζει τη μόδα για τον λαό. Φτιάχνει πρότυπα, όπως λαμπερά ζευγάρια, σταρ, αντιστάρ…

Εσύ είσαι αντιστάρ;

Όχι, όχι. Εγώ απέχω από όλο αυτό. Δεν μου βάζω ταμπέλα. Είμαι ο Σταύρος. Αν ένιωθα κομμάτι αυτό του παιχνιδιού, θα ήμουν αλλιώς. Θα κατασκεύαζα ένα προφίλ συγκεκριμένο, θα ήμουν ζευγάρι με έναν άλλο άνθρωπο και θα «πουλούσαμε» τη σχέση μας πάρα έξω, ώστε όλοι να μας θεωρούν λαμπερούς και ευτυχισμένους. Ακόμα κι όταν βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα για την προσωπική μου ζωή, δεν αισθάνθηκα καλά, ούτε έδωσα εγώ την άδεια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ