Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Αποστόλης Τότσικας: Αν γινόμουν ένα με τους ρόλους θα ήμουν τρελός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στο «Μπρούσκο» και για τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων.

Έχεις γίνει ένα με τον Σήφη;

Όχι, δεν γίνομαι ένα με τους ρόλους μου. Αν γινόμουν ένα, θα ήμουν τρελός. Μπορώ να απεμπλακώ πανεύκολα από ένα ρόλο και να προχωρήσω αμέσως στο επόμενο πρότζεκτ. Πιο πολύ, αυτό που μου λες, το νιώθω στο θέατρο. Στο θέατρο ένας ρόλος έχει άλλη διαδικασία, είναι πιο βαθιά η εξέλιξη και εισχωρείς πιο πολύ μέσα σε ένα ρόλο και γίνεσαι ένα. Η αλήθεια είναι ότι θεατρικά και κινηματογραφικά απεμπλέκεσαι πιο δύσκολα από τους ρόλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να βγεις αμέσως και να πας στον επόμενο. Η φύση του ηθοποιού, άλλωστε, είναι να κινείται.

Ποιοι ρόλοι θα έλεγες ότι σου ταιριάζουν καλύτερα;

Το ιδανικό είναι να μπορείς να παίζεις σε όλα τα είδη, αλλά δεν υπάρχει κωμικός ή δραματικός ρόλος. Νομίζω ότι το ψάχνεις αυτό κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Υπάρχουν άπειρες εκφράσεις και εκφάνσεις ενός συναισθήματος. Από κει και πέρα είναι και θέμα χαρακτήρα και φυσικά έγκειται στην ψυχοσύνθεση του κάθε ηθοποιού. Δεν υπάρχει αυτό που λένε ότι το έχεις ή δεν το έχεις. Το να επιθυμείς κάποιους ρόλους εσύ ο ίδιος, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Μου αρέσει πάρα πολύ η κωμωδία.apostolis-totsikas-650

Έχει ειπωθεί ότι φέτος είναι η τελευταία χρόνια του «Μπρούσκο». Έχεις σκεφτεί πώς θα είναι η ζωή σου μετά;

Ναι βέβαια, όπως κάθε φορά που τελειώνει κάποια δουλειά. Ελπίζω ο κόσμος να αγαπήσει έτσι και τις επόμενες δουλειές μου. Τώρα, από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι υπεραρκετή η τέταρτη χρονιά για να κλείσει η σειρά. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο πιστεύω εγώ, δεν μας έχουν πει κάτι επίσημο ακόμα. Υπάρχουν πολλά σχέδια μετά τη σειρά και δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι καθημερινό, όπως αυτή. Ελπίζω η επόμενη να είναι σε πιο λογική βάση γιατί το καθημερινό έχει πολλές απαιτήσεις. Τώρα το ελπίζω, από την άλλη δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Θα δείτε να γίνονται πολλές βεντέτες. Θα αρχίσει να αγριεύει πολύ το πράγμα, γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο πιο κωμική π κατάσταση και για μένα καλύτερα. Άλλο να υπάρχει ένα κομμάτι κωμικό και κάποιοι ρόλοι και άλλο να είναι όλη η πλοκή έτσι. Νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να γυρίσει στο πιο δραματικό. Βέβαια, δική μου αίσθηση είναι αυτή. Οι άνθρωποι που δουλεύουν το σενάριο ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να γίνει.

Πηγή: Τηλεόραση

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ