Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 1/12

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα και καλό μήνα!
Τι μας επιφυλάσσει η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τα επαγγελματικά σου θέματα να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Επιθυμείς να είσαι πρώτος/η και καλύτερος/η όσον αφορά τη δουλειά σου και μάλιστα χωρίς να υπολογίσεις το κόστος. Θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς και θα σε φέρουν στο επίκεντρο σχολιασμών.

Ταύρος
Η επιθυμία σου να ξεκουραστείς θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις σχέδια απόδρασης από τις υποχρεώσεις και οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί μια κοντινή ή μια πιο μακρινή -ανάλογα με το πρόγραμμά σου- απόδραση. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις και ένα ταξίδι σε συγγενείς ή φίλους σου που μένουν σε άλλη πόλη και δεν τους βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η ημέρα ενδείκνυται και για οτιδήποτε έχει να κάνει με επιμορφωτικά θέματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια.

Δίδυμοι 
Μια μικρή αφορμή θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και με τα βαθύτερά σου συναισθήματα, που πολύ συχνά κάνεις πως δεν υπάρχουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, προκειμένου να αναθεωρήσεις συναισθήματα, σκέψεις αλλά και ανθρώπους! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, είναι η τάση σου να γίνεις κτητικός/η με ανθρώπους αλλά και με υλικά αγαθά, καθώς θα παρουσιάσεις κάτι που απέχει πολύ από εσένα.

Καρκίνος
Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου, καθώς η γνώμη τους θα είναι πολύ σημαντική, ακόμα και δεσμευτική. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα τονίσει τη σημασία των συνεργατών, αλλά και του/της συντρόφου σου. Προσπάθησε να ακούσεις τη γνώμη τους, αλλά η απόφαση να είναι δική σου, κυρίως για θέματα που σε αφορούν, γιατί αν πάρουν την ευθύνη των επιλογών σου, θα τους χρεώσεις και ένα ενδεχόμενο λάθος.

Λέων 
Η ημέρα θα έχει πολλές υποχρεώσεις, είτε προσωπικές είτε οικογενειακές, και θα σε αναγκάσει να στρωθείς στη δουλειά! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει κινητικότητα στην εργασία σου, αλλά και στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου. Καλό θα ήταν να προνοήσεις και να φροντίσεις τον οργανισμό σου, θωρακίζοντάς τον με σωστή διατροφή και τις απαραίτητες βιταμίνες. Κάνε υπομονή, μία μέρα είναι και, αν προγραμματίσεις σωστά το χρόνο σου, όλα θα γίνουν όπως τα έχεις υπολογίσει.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως δεν υπάρχουν μόνο δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά, που βρίσκεται η χαλάρωση και οι ασχολίες με τα πράγματα που αγαπάς. Η ημέρα ευνοεί συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και ποτά, αρκεί να μην παρασυρθείς και να μην το παρακάνεις!

Ζυγός
Η ανάγκη σου να μείνεις σπίτι θα είναι έκδηλη σήμερα, καθώς επιθυμείς να νιώσεις τη θαλπωρή που μπορεί να σου προσφέρει η οικογένειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει στο μυαλό σου απωθημένα που σου έχουν δημιουργήσει οι οικείοι σου, με αποτέλεσμα αντί να χαλαρώσεις, να εκνευριστείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ένταση και τα νεύρα σου να σε παρασύρουν και να πεις λόγια που θα μετανιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θυμήθηκες πως σε είχαν αδικήσει κατά το παρελθόν.

Σκορπιός
Σήμερα επιθυμείς να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο, καθώς θέλεις όχι μόνο έναν, αλλά πολλούς ανθρώπους για να πεις μια κουβέντα, γι’ αυτό και θα επιδιώξεις επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα τονίσει τη σημασία που έχει ο περίγυρός σου στη ζωή σου. Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η. Αν έχεις σκοπό να πας για ψώνια, χρειάζεσαι σύνεση, γιατί θα έχεις μια τάση για σπατάλες.

Τοξότης
Σήμερα θα σε απασχολήσουν πρακτικά θέματα, όπως είναι τα οικονομικά σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και δε θα σου αφήσει περιθώρια για να μην ασχοληθείς με κάτι πρακτικό. Η ημέρα ενδείκνυται για να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης, για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να περάσεις στο άλλο άκρο και να αποκτήσεις εμμονή με τα χρήματα, γι’ αυτό χρειάζεται να βρεις τη χρυσή τομή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σου δημιουργήσει μια αναταραχή. Είναι πιθανό να ξυπνήσεις με διάθεση για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις ή σε πράγματα ή να ξυπνήσεις με τη διάθεση να παραμείνεις στο κρεβάτι και να μην κάνεις τίποτα. Σε οποιαδήποτε από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις, καλυτέρα να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν προβλήματα, κυρίως σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος
Σήμερα δε θα έχεις την όρεξη που έχεις συνήθως, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει πιο εσωστρεφή. Οι σκέψεις που θα κάνεις και οι ανασφάλειες που θα σου δημιουργήσουν, δε θα σε αφήσουν ήσυχο/η λεπτό. Κράτησε το μυαλό σου απασχολημένο και ασχολήσου με θέρμη με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ακόμα και τις πιο μικρές, ώστε να μη σκέφτεσαι. Να τονίσω πως αυτά που σκέφτεσαι ανήκουν στη φαντασία σου, παρόλα αυτά θα καταφέρουν να σε αποδιοργανώσουν.

Ιχθείς

Οι φίλοι σου θα είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι της ημέρας, καθώς θα θελήσεις να τους έχεις δίπλα σου σε οτιδήποτε και αν έχει το πρόγραμμα σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει θέματα που έχουν να κάνουν με το φιλικό σου περίγυρο, καθώς κάποιος φίλος είναι πιθανό να χρειαστεί τη συνδρομή σου! Η σημερινή ημέρα ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει και με συλλογικές ασχολίες, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την, προκειμένου να έχεις βοήθεια σε θέματα που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας μόνος/η σου.

Πηγή:e-zwdia.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ