Ο αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης μίλησε πρώτη φορά για τη σύλληψή του. Καλεσμένος της εκπομπής «Όλα ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης μίλησε για τις κατηγορίες που τον έστειλαν στο κρατητήριο.
Δύο φοιτητές τον κατηγόρησαν ότι τους αποσπούσε χρήματα λέγοντάς τους ότι θα τους δώσει πλαστά πτυχία.
«Στο παρά ένα αποδείχθηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσής του ο κύριος. Ήταν δύο, ένας Έλληνας και ένας Άραβας. Εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που πέρασα. Όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά. Τον ένα ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα, τον είχα γνωρίσει 2 λεπτά. Προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή αναμεταξύ τους.
Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησαν να το φορτώσουν σε εμένα. Μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα ως χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας ήξερε για εμένα ότι βγάζω πτυχία! Από τις συμπληρωματικές καταθέσεις, που με αθώωσε ο Άραβας λόγω τύψεων ή πίεσης του εισαγγελέα.
Εγώ πίστευα ότι θα πάω φυλακή. Ήταν τόσο πολύ καλοστημένο. Πού έγινε το λάθος από την πλευρά τους; Ο Άραβας ευαισθητοποιήθηκε και είπε την αλήθεια. Κρίμα γιατί κατάστρεψαν τη ζωή τους αυτά τα παιδιά αυτά. Θα χρησιμοποιήσω κάθε ειδικό μέσο για ό,τι έγινε».
https://vimeo.com/193677923