Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 30/11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα!
Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια. Τι σας επιφυλάσσει η συγκεκριμένη μέρα;

Κριός
Ευτυχώς που ξέρετε να προστατεύετε τον εαυτό σας γιατί αυτό σας διασφαλίζει από το να κάνετε κινήσεις άσκοπες και επικίνδυνες. Ερωτικά ένας κλοιός στενεύει όταν δεν έχετε καταφέρει να είστε συνεπείς και βέβαια θα κληθείτε να δώσετε μία επαρκή εξήγηση για να σας συγχωρέσουν… Επαγγελματικά πρέπει να είστε έτοιμοι να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας μόνο εφόσον μπορείτε να το αποδείξετε και γραπτά!

Ταύρος
Ευτυχώς που εσείς είστε καλοί διαχειριστές των οικονομικών και τώρα ξέρετε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ πιο ουσιαστικά για να βρείτε μία λύση για αυτά… Ερωτικά, σήμερα πρέπει να είστε πολύ ευδιάθετοι αλλά και να χτυπάτε συναισθηματικές χορδές που ξέρετε ότι θα έχουν ανταπόκριση… Επαγγελματικά, μία λύση είναι εφικτή ακριβώς γιατί ξέρετε να συνδυάζετε τις γνώσεις με την εμπειρία!

Δίδυμοι
Είστε πολύ επικοινωνιακοί και σήμερα αλλά έχετε και τα κατάλληλα ερεθίσματα για να φορτίζετε συναισθηματικά όσους θέλετε, αλλά πρέπει να προσέξετε μήπως σας το επιστρέψουν… Ερωτικά, παρακολουθείτε τα πράγματα από μία απόσταση η οποία είναι ασφαλείας αλλά ο ενθουσιασμός σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Επαγγελματικά μία συζήτηση σας δικαιώνει και σας κάνει να σκέφτεστε προεκτάσεις!

Καρκίνος
Σήμερα έχετε τους λόγους σας να είστε φορτισμένοι καθώς κάτι που έχετε προγραμματίσει δε σας βγαίνει και αυτό σας γεμίζει τουλάχιστον με άγχος. Έτσι λοιπόν πρέπει να διασφαλίσετε ότι δε θα εκτεθείτε ή έστω ότι θα εκτεθείτε σε μικρό βαθμό. Ερωτικά υπάρχει πάντα ένας λόγος να ανεβαίνουν οι τόνοι, και δεν χρειάζεται να τον επιβεβαιώνετε καθημερινά… Επαγγελματικά, πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και δε θα χάσετε!

Λέων
Είστε τόσο επιρρεπείς στις ερωτικές περιπέτειες που βέβαια θα μου πείτε τι να κάνετε όταν έχετε τόσες πολλές προσκλήσεις ή κοινώς πέραση και δε σας αφήνουν σε ησυχία… Ερωτικά, τα μηνύματα που έρχονται είναι θετικά αρκεί να μην παίζετε με τη φωτιά γιατί τότε θα μπλέξετε ακόμα περισσότερο… Επαγγελματικά υπάρχουν αναζητήσεις οι οποίες σωστά σας βάζουν στην πρίζα και σας κάνουν να τρέχετε και βέβαια να φτάνετε στον προορισμό σας!

Παρθένος
Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές υποθέσεις για εσάς και τώρα θα πρέπει να απαντήσετε και για κάτι το οποίο ούτε καν θέλετε να θυμάστε αλλά για κάποιο λόγο επανέρχεται στο προσκήνιο και βέβαια σας αναστατώνει, όμως υπάρχει λύση… Ερωτικά σήμερα έχετε ευχάριστες συναντήσεις που όμως θέλετε να ξέρετε τι θα γίνει και αύριο και μεθαύριο… Επαγγελματικά, μην πιστεύετε ότι μόνο οι άλλοι κάνουν λάθη!

Ζυγός
Μία μέρα με πολλές συζητήσεις και από αυτές που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση… Ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να δείξετε απρόθυμοι να ασχοληθείτε στο μέλλον με αυτό και να το κλείσετε οριστικά, ή να κάνετε τις ενέργειες ώστε να κλείσει οριστικά… Ερωτικά το κλίμα έτσι και αλλιώς είναι έντονο χωρίς να σημαίνει ότι είναι και κακό και βέβαια ότι πρέπει να κάνετε και καμιά υποχώρηση!

Σκορπιός
Μέρα με θέματα οικονομικά και αν νομίζετε ότι επειδή είναι τέλος του μήνα δε θα τα καταφέρετε είναι μία ευκαιρία να κάνετε λογαριασμούς με μολύβι και χαρτί και να είναι ρεαλιστικοί ακόμα και αν είναι απαγορευτικοί στο να κάνετε μία αγορά… Ερωτικά, αν πιστεύετε ότι υπερέχετε και ότι είστε μοναδικοί αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση σας αλλά αυτό δε θα σας δώσει τη λύση!

Τοξότης
Είστε και σήμερα συναισθηματικά φορτισμένοι αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω ή να κάνετε μία υποχώρηση γιατί απλώς νιώθετε ευάλωτοι. Ερωτικά οι συζητήσεις είναι έντονες αλλά δείχνουν και μέχρι που πρέπει να φτάσετε για να μην το παρακάνετε και βέβαια να είναι και επιτυχημένες οι αναφορές που θα κάνετε. Επαγγελματικά θεωρείτε ότι μία λύση είναι αυτή που θα σας δικαιώσει αλλά μην περιμένετε να πάρετε και βραβείο!

Αιγόκερως
Ευτυχώς που ξέρετε να ζυγίζετε τα γεγονότα πριν τα βάλετε σε εφαρμογή και αφετέρου οτιδήποτε μαθαίνετε θα πρέπει να διασφαλίσετε για ποιο λόγο σας το μεταφέρουν και τι σας βάζουν να κάνετε δίνοντας μία πληροφορία με αυτόν τον τρόπο… Προσοχή στα επαγγελματικά σας γιατί υπάρχουν έντονες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας που δεν φτάνουν μπροστά σας… Ερωτικά, σωστά θεωρείτε ότι πρέπει να είστε πιο χαλαροί, ακόμα και αν νιώθετε πολύ έντονα!

Υδροχόος
Μία μέρα για εσάς με πολύ έντονη κοινωνικότητα και προσέξτε να φιλτράρετε τις προθέσεις όσων σας πλησιάζουν μήπως θέλουν να πάρουν κάτι από εσάς και να το χρησιμοποιήσουν, ακόμα και αν σας βλάψουν σε κάτι… Ερωτικά το κλίμα έχει μία περίεργη μυστικοπάθεια αλλά εσείς θέλετε να μάθετε το λόγο γιατί προφανές δεν είναι τίποτα και σας βάζει σε ανησυχίες. Επαγγελματικά είστε πολύ πιο ευέλικτοι όταν σκέφτεστε και τα οικονομικά θέματα και μπορείτε να τα αποδείξετε!

Ιχθείς
Είστε και σήμερα πολύ φορτωμένοι με τα επαγγελματικά σας και είναι επιλογή σας να είστε στην πρώτη γραμμή και να αφήνετε τους άλλους πίσω χωρίς όμως να ξέρετε αν θα υπάρχει μία αντίδραση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Πάντως η αλήθεια είναι ότι προβάλλεστε πολύ και με ιδιαίτερη φασαρία… Ερωτικά, ωραία είναι να έχετε απαιτήσεις αλλά σκεφτείτε ότι και οι άλλοι μπορούν να έχουν αυτό το δικαίωμα απέναντί σας!

Πηγή: astrologos.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ