Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 29/11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα! Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.
Τι σας επιφυλάσσει η συγκεκριμένη μέρα;

Κριός
Γενικά ευνοείστε εσείς από αυτή τη Νέα Σελήνη και μάλιστα είστε και πολύ πιο αισιόδοξοι γενικότερα! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα ερωτικά σας γιατί το μυαλό σας κάνει περίεργους συνειρμούς και βέβαια δεν είναι καθόλου αποδοτικοί… Έτσι λοιπόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις εμφανίζονται και είναι στο χέρι σας να μη δώσετε διαστάσεις. Επαγγελματικά μην αγχώνεστε γιατί η θεωρία απέχει από την πράξη!

Ταύρος
Για εσάς είναι μία ευκαιρία να λύσετε τα οικονομικά σας θέματα με πιο αποδοτικούς τρόπους και γενικά να είστε πολύ συγκεντρωμένοι ως προς τα έξοδα και τις οικονομικές υποχρεώσεις. Ερωτικά έχετε περίεργα ξεσπάσματα τα οποία δεν τα ελέγχετε και τους δίνετε διαστάσεις που δεν είναι εύκολο να τις μαζέψετε και κυρίως να τις αιτιολογήσετε… Επαγγελματικά είστε πιο ρεαλιστές αλλά πρέπει να ζυγίζετε σωστά τα γεγονότα και να μη θεωρείτε ότι κάτι δεν αλλάζει, όταν μπορεί να αλλάξει!

Δίδυμοι
Μία Νέα Σελήνη που έρχεται να ρίξει φως στις σχέσεις σας και να σας φορέσει τα γιορτινά σας και να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους όπως ακριβώς τους πρέπει, φορώντας τα καλά σας! Αφενός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς αφετέρου όμως μπορεί και να βιάζεστε ή να κάνετε κινήσεις που δεν ξέρετε πως θα αντιμετωπιστούν από τους άλλους. Έχετε όμως ένα δίκιο ότι θέλετε επισημότητες στον έρωτα… Επαγγελματικά μην αφήνετε τίποτα σε εκκρεμότητα γιατί έχετε την τάση να ξεχνάτε…

Καρκίνος
Ευτυχώς που θα είστε πιο ευδιάθετοι και κυρίως περισσότερο συγκεντρωμένοι σε κάποια θέματα γιατί έχετε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερη να κάνετε στη συνέχεια, γιατί θα ανοίξετε καινούργιες… Βάλτε ένα πρόγραμμα όμως για να τα κάνετε όλα σωστά και στην ώρα τους. Ερωτικά τα πράγματα σοβαρεύουν και μαζί με αυτά και ο δικός σας τρόπος να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Σίγουρα, όμως πρέπει να κάνετε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα περάσουν εύκολα… Επαγγελματικά, πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα πως γίνονται στην πράξη και όχι στην επιφάνεια!

Λέων
Μία ερωτική Νέα Σελήνη που σας αυξάνει τόσο πολύ την αυτοπεποίθηση όσο και να σας κάνει το ερωτικό παιχνίδι πολύ εύκολο! Για αυτό λοιπόν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διλήμματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν γιατί όλα μοιάζουν ιδανικά αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο στην ουσία, ειδικά όταν και εσείς δεν είστε ξεκάθαροι και ενθουσιάζεστε… Επαγγελματικά, είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε στήριξη όσο και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις γνώσεις σας!

Παρθένος
Μία Νέα Σελήνη που σας θολώνει την κρίση και σας βάζει τις σχέσεις στο μικροσκόπιο! Αρχικά τις ερωτικές γιατί έχετε πολύ μεγάλη ένταση στο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε… Αυτή σας η ανυπομονησία σας βάζει να κάνετε και λάθη ή και να κάνετε κινήσεις που θα έπρεπε να τις κάνουν άλλοι για εσάς. Επαγγελματικά θέματα χρειάζονται προσεκτική ανάλυση. Και τέλος προσοχή στα οικογενειακά αλλά και στο σπίτι σας γιατί ανοίγετε πόρτες που δεν ξέρετε που θα σας βγάλουν!

Ζυγός
Είστε πολύ πιο σίγουροι για τις επιλογές σας κυρίως γιατί πιστεύετε στον εαυτό σας αλλά και στον τρόπο που επεξεργάζεστε τις καταστάσεις. Για τα ερωτικά σας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ελέγχετε και ξέρετε να δράτε όπου υπάρχει θέμα ή όπου θέλετε εσείς να δημιουργήσετε θέμα… Επαγγελματικά σαφώς και είστε πολύ συνεργάσιμοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ανέχεστε και το οτιδήποτε αντιθέτως έχετε μεγάλες απαιτήσεις τις οποίες δεν τις διαπραγματεύεστε καν!

Σκορπιός
Είστε σε υπερένταση και αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε και έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις! Βασικά θέλετε πάση θυσία να κατοχυρωθείτε και να βρείτε τρόπο να αισθάνεστε ασφαλείς με την έννοια όμως που εσείς δίνετε στην ασφάλεια και όχι την κοινή έννοια. Σκέφτεστε πολύπλοκα και αυτό δε βοηθάει στο να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας. Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας δημιουργούν υποψίες… Επαγγελματικά, έχετε την ελπίδα ότι θα εισακουστείτε!

Τοξότης
Μία δική σας Νέα Σελήνη η οποία είναι και άκρως εγωιστική γιατί θέλετε και να προβάλλεστε και να φαίνεστε και να είστε αυτοί που θα πάρετε τα σκήπτρα στα χέρια σας με άκρως επιδεικτικό τρόπο! Ερωτικά πάντως στηρίζεστε πολύ στα λόγια χωρίς να περιμένετε καμία διαπίστευση. Επαγγελματικά, είστε πιο συνεργάσιμοι γιατί και οι άλλοι είναι προς εσάς!

Αιγόκερως
Ευκαιρία να αφήνετε χώρο για καινούργια πράγματα και μάλιστα από αυτά που δεν έχετε προλάβει να σκεφτείτε και να αναλύσετε και σε αυτά που δεν είναι τα προφανή αλλά εμπεριέχονται σε άλλα που θα σας προβληματίσουν και θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο βαθειά… Ερωτικά έχετε αμφιβολίες γιατί και εσείς έχετε πολλές απαιτήσεις ή και μπαίνετε πολύ βαθιά στα θέματα των άλλων. Επαγγελματικά είστε σίγουροι ότι υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση αλλά κάποιοι για δικές τους σκοπιμότητες τα αφήνουν να αιωρούνται… Αυτό είναι που θα πρέπει να αξιολογήσετε!

Υδροχόος
Μία Νέα Σελήνη για εσάς άκρως αποκαλυπτική γιατί εσείς δεν αφήνετε τίποτα για αύριο αν μπορείτε να το κάνετε σήμερα. Γενικότερα αυξάνετε τις ταχύτητές σας και κανείς δεν μπορεί να σας ακολουθήσει αφού οι αποφάσεις σας είναι πολύ άμεσες. Ερωτικά τα πράγματα έχουν πολλές ερμηνείες τις οποίες τώρα ξέρετε να τις αποσαφηνίζετε και έχετε ξεκινήσει να βρίσκετε την άκρη του νήματος. Επαγγελματικά είστε αυτοί που θα μπείτε μπροστά για να υπερασπίσετε συλλογικά συμφέροντα!

Ιχθείς
Δεν έχουν τέλος οι υποχρεώσεις και μάλιστα τώρα αρχίζουν και αυξάνονται επικίνδυνα! Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρετε να τις διεκπεραιώσετε όλες μαζί και βέβαια αν θα είστε σε θέση να τις κάνετε και σωστά ώστε να είστε καλυμμένοι από όλες τις απόψεις. Ερωτικά το κλίμα έχει σκαμπανεβάσματα που είναι αποτέλεσμα της δικής σας στάσης γιατί και εσείς ψάχνεστε και ξέρετε ότι δεν είστε σαφείς στις προτιμήσεις σας. Επαγγελματικά, επειδή συζητάτε αρκετά, μην μπλέξετε και χάσετε τα σίγουρα και επενδύσετε χρονικά σε αυτά που είναι παροδικά!

Πηγή:astrologos.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ