Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός. Παλεύω να το βελτιώσω όμω»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λευτέρης Ελευθερίου δίνει μια απολαυστική συνέντευξη στο okmag με απίστευτο χιούμορ.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου επίσης μιλάει και για σοβαρά ζητήματα όπως την πατρότητα, μιλάει επίσης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγο του.

Είχες πει ότι δε θα ξανασυνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος τώρα όπως γνωρίζουμε βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Για να το πεις αυτό κάτι είχες ζήσει, πέρασες άσχημα;

Είναι ένας πολύ ταλαντούχος και πετυχημένος άνθρωπος που εδώ και 40 χρόνια έκανε επιτυχίες. Αυτή είναι η μια πτυχή ενός ανθρώπου. Η άλλη είναι ότι αυτό που ζούσαμε ως συνεργάτες του και ειδικά για μένα ήταν δύσκολο. Αφού δεν μου ταιριάζει εμένα ο τρόπος του, δεν συνεργάζομαι. Και εδώ θέλω να πω κάτι για τους ηθοποιούς που συνεργαζόντουσαν δέκα, δώδεκα χρόνια μαζί του και πρωτοστάτησαν στα metoo και στο Instagram, καλό είναι να μη λέμε πάρα πολλά, γιατί όταν ξανάρθει η στιγμή των «δύσκολων» ανθρώπων και θα σταθούν στο πλάι τους και θα θέλουν μεροκάματο… να μιλήσουν από την πρώτη στιγμή που θα γίνει κάτι κακό.

Έχεις δεχθεί κάποια άλλη φορά άσχημη συμπεριφορά και να πεις «παρά το γεγονός ότι θέλω τα λεφτά φεύγω»;

Άσχημη συμπεριφορά μπορεί να έχω δείξει και εγώ προς κάποιους. Επειδή μπαίνω με ένα συγκεκριμένο ταλέντο στο χώρο, δεν ακούω τον συμπαίκτη μου, δεν με νοιάζει τι κάνει ο συνάδελφός μου. Με νοιάζει μόνο πώς θα φανώ εγώ. Το έχω κάνει αυτό. Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός. Παλεύω να το βελτιώσω, όμως. ‘Όλα αυτά ξεκινάνε από ανασφάλειες και γιατί θέλεις να δείξεις τι αξίζεις ενώ αν πεις αυτό είμαι και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ επί σκηνής όλα ξεπερνιούνται.

Δείτε την συνέντευξη του Λευτέρη Ελευθερίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ