Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά στην δήλωση του που ξεσήκωσε όλο το διαδίκτυο σχετικά με τους ομοφυλόφιλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μανώλης Μητσιάς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την δήλωση του για τους ομοφυλόφιλους στην κυριακάτικη εκπομπή ”Χαμογέλα και πάλι”.

Η δήλωση που έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ότι: ”Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς”.

Η κοινή γνώμη μέσα απο τα social media ξέσπασε με επικριτικά σχόλια στα παραπάνω λόγια που ειπώθηκαν απο τον γνωστό καλλιτέχνη.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε :

”Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν. Θα ήθελα να πω ότι έχω πολλούς φίλους, συνεργάτες που είναι ομοφυλόφιλοι, ουδέποτε όμως τους ξεχώριζα για τη σεξουαλική τους προτίμηση ”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ