Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Andrew Garfield: Θα επέστρεφα στον ρόλο του Spiderman

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) μίλησε για επιστροφή του στο ρόλο του Σπάιντερμαν.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο «Spider-Man: No Way Home», στο οποίο ο Πίτερ Πάρκερ/Σπάιντερμαν επέστρεψε για να βοηθήσει τον σημερινό ήρωα του franchise Τομ Χόλαντ (Tom Holland), μίλησε στο Variety για την πιθανότητα επιστροφής στον ρόλο του υπερήρωα.

«Εννοώ, ναι, θα ήμουν σίγουρα ανοιχτός σε κάτι αν ένιωθα ότι είναι σωστό», είπε ο Γκάρφιλντ, σε συνέντευξή του.

Ο Γκάρφιλντ εμφανίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της ταινίας, μαζί με τον επίσης πρώην Σπάιντερμαν Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire), σε μια πλοκή που περιλαμβάνει πολλά σύμπαντα του υπερήρωα που ενώνονται με το σύμπαν του σημερινού Σπάιντερμαν Τομ Χόλαντ.

«Κάναμε γυρίσματα για δύο εβδομάδες, ο Τόμπι και εγώ, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που δεν ήταν μία απλή εμφάνιση», είπε ο Γκάρφιλντ, ο οποίος ενσάρκωσε τον υπερήρωα το 2014, στο «The Amazing Spider-Man 2» και στο «The Amazing Spider-Man» του 2012.

Τόσο ο Μαγκουάιρ όσο και ο Χόλαντ έχουν τρεις συμμετοχές στα αντίστοιχα franchise τους, ενώ ο Γκάρφιλντ μόνο δύο.

«Ο Πίτερ Πάρκερ και ο Σπάιντερ-μαν, αυτοί οι χαρακτήρες έχουν να κάνουν με την υπηρεσία, προς το ευρύτερο καλό και τους πολλούς», είπε ο Γκάρφιλιντ. «Είναι ένα αγόρι της εργατικής τάξης από το Κουίνς που γνωρίζει τον αγώνα και την απώλεια και έχει βαθιά ενσυναίσθηση. Θα προσπαθούσα να δανειστώ το ηθικό πλαίσιο του Πίτερ Πάρκερ σε αυτό, εάν υπήρχε η ευκαιρία να κάνω πίσω και να πω περισσότερα για αυτήν την ιστορία, θα ένιωθα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου».

Η προοπτική της επιστροφής του είναι πράγματι συναρπαστική για τους θαυμαστές της Marvel, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό σημείο στο οποίο βρέθηκε ο Σπάιντερμαν στο τέλος του «Amazing Spider-Man 2» — δηλαδή, τον θάνατο της φίλης του Γκουέν Στέισι (Έμα Στόουν).

Αναφερόμενος στους λόγους που τον έπεισαν για να επιστρέψει στο franchise είπε ότι «υπήρχαν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον Πίτερ, έτσι όπως ολοκληρώθηκε η δεύτερη ταινία. Έπρεπε να επιστρέψω και να δώσω μία λύτρωση σ’ αυτόν», είπε στο Variety.

Μεγάλο μέρος αυτής της λύτρωσης προήλθε από την ευκαιρία του χαρακτήρα του να σώσει την MJ (Ζεντάγια), με την οποία είναι ερωτευμένος ο Χόλαντ- Πίτερ Πάρκερ, καθώς στις τελευταίες σκηνές της νέας ταινίας πέφτει στο κενό.

«Ο Σπάιτερμάν μου κατάφερε να σώσει τη ρομαντική σχέση του μικρότερου αδερφού του, ενδεχομένως. Και να θεραπεύσει την πιο τραυματική στιγμή της ζωής του, κάνοντας το για τον μικρότερο αδερφό του» είπε ο ηθοποιός, και πρόσθεσε: «Για να βεβαιωθώ ότι δεν είχε την ίδια μοίρα, υπάρχει κάτι κοσμικά όμορφο σε αυτό. Αυτό σήμαινε ότι θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία να σώσει τη Γκουέν».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ