Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Sex and the City: «Κόπηκε» ο Mr Big από το φινάλε του δημοφιλούς σίριαλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπό το φως των κατηγοριών πέντε τουλάχιστον γυναικών για σεξουαλική επίθεση, ο Μίστερ Μπιγκ «κόπηκε» από το φινάλε του δημοφιλούς σίριαλ της ΗΒΟ.  

Τέρμα ο Κρις Νοθ και από το φινάλε του «Sex and the City». Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός, που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 γνώρισε μεγάλο σουξέ υποδυόμενος τον Μίστερ Μπιγκ στο δημοφιλέστατο «νεοϋρκέζικο» σίριαλ, δεν θα εμφανιστεί ούτε καν σε φλασμπάκ στο «And Just Like That», το τελευταίο κεφάλαιο του ονομαστού σίριαλ της HBO Max.

Διαβάστε ακόμη: Mr Big: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από δύο γυναίκες

Αιτία, βέβαια, είναι οι καταγγελίες αρχικά δύο γυναικών, μετά εμφανίστηκαν κι άλλες, που καταλόγιζαν στον Νοθ σεξουαλική επίθεση, η μία στο Λος Άντζελες το 2005, η δεύτερη στην Νέα Υόρκη το 2014. Η υπόθεση, θα πάρει τον δρόμο για την δικαιοσύνη, καθώς οι καταγγέλουσες επιμένουν στους ισχυρισμούς τους, παρά την σθεναρή εκδοχή της πλευράς Νοθ ότι οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές.

Οι μαρτυρίες τριών ακόμη γυναικών για βίαια χουφτώματα, απόπειρες για περιπαθή φιλιά, και γενικά για μια σεξιστικά κακοποιητική συμπεριφορά όχι μόνο επιβάρυναν την θέση του (τέως) Μίστερ Μπιγκ, αλλά οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από το τηλεοπτικό διαφημιστικό.

Υποτίθεται πως ο Κρις Νοθ θα εμφανιζόταν στο  τελευταίο επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου σε μια σκηνή «ονείρου», όπου η Κάρι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ονειροπολεί και, καθώς σκορπίζει τις στάχτες του Μίστερ Μπιγκ της από την Πον ντεζ Αρ του Σηκουάνα, φαντάζεται πως ξανασμίγει με τον αιώνιο καλό της.

Η δημιουργική ομάδα του «And Just Like That» έκρινε πως, τελικά, η σκηνή με τον Μίστερ Μπιγκ που προοριζόταν για το μπιγκ φινάλε δεν ήταν και τόσο απαραίτητη δραματουργικά, κι έτσι την έκοψαν στο μοντάζ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ