Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ανδρομάχη: «Έχω πέσει θύμα Revenge Porn»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η τραγουδίστρια, Ανδρομάχη Δημητροπούλου αποκάλυψε πως σε αρκετά νεαρή ηλικία φωτογραφίες της είχαν διαρρεύσει από πρώην σύντροφό της. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άνθρωπο».

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου προέβη σε ιδιαίτερα προσωπικές αποκαλύψεις αναφέροντας πως σε νεαρή ηλικία είχε πέσει θύμα revenge porn. Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν φωτογραφίες της διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της.

«Ήμουν πολύ μικρή. Ουσιαστικά είχαν διαρρεύσει με κάποιο τρόπο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες… ή τουλάχιστον το έχω ωραιοποιήσει στο κεφάλι μου για να συγχωρέσω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άνθρωπο από το να κάθεται και να νιώθει ότι απέναντι ο άλλος βλέπει αυτό στο κινητό του».

https://www.instagram.com/andromache_dim/p/CTxn01asAYW/?utm_medium=share_sheet

«Φοβόμουν και πως θα το πάρουν οι γονείς μου. Ότι χτυπάει το τηλέφωνο και θα το έλεγαν στην μαμά ή τον μπαμπά. Αυτό για πάρα πολύ καιρό μέχρι να το μάθουν. Δεν ήταν ευχάριστη περίοδος».

https://www.instagram.com/andromache_dim/p/CQb23aOpzwd/?utm_medium=share_sheet

«Όταν το έμαθαν οι γονείς μου ήταν πολύ αργά. Είχε αρχίσει και ξεφούσκωνε τότε, οπότε δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ