Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μελάνια Τραμπ: Σε δημοπρασία το καπέλο της – Δεκτά μόνο κρυπτονομίσματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο «σφυρί» βγάζει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, το εμβληματικό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ουάσινγκτον. H τιμή εκκίνησης, μαζί με άλλα δύο αντικείμενα, είναι τα 250.000 δολάρια.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να πουλήσει σε δημοπρασία μια «Συλλογή Αρχηγού Κράτους», που περιλαμβάνει ένα καπέλο, μια ακουαρέλα και ένα ψηφιακό έργο NFT, που φέρουν την υπογραφή της Μελάνιας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της, διευκρινίζοντας πως για τη συνδιαλλαγή θα γίνει δεκτό μονάχα το κρυπτονόμισμα Solana.

Τα τρία αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 11 έως τις 25 Ιανουαρίου, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με μια τιμή εκκίνησης στα 250.000 δολάρια, ήτοι περίπου 1.416 Solana (ή SOL), υπογραμμίζει ο ιστότοπος της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του γραφείου της, η συλλογή στοχεύει να «τιμήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη αρχηγού Κράτους της κυβέρνησης Τραμπ», όταν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μετέβη με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο του 2018.

Το καπέλο το είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ο προσωπικός στυλίστας της, ο Γαλλο-Αμερικανός Ερβέ Πιερ. «Το εμβληματικό λευκό καπέλο Ερβέ Πιερ, που δημιουργήθηκε για την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, φορέθηκε και υπογράφηκε από την κ. Τραμπ», διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ