Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Πέθαναν οι εκκεντρικοί αδελφοί Μπογκντάνοφ από κορονοϊό, ανεμβολίαστοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι εκκεντρικοί δίδυμοι σταρ της γαλλικής τηλεόρασης που έγιναν γνωστοί για την αδυναμία τους για τις πλαστικές επεμβάσεις, πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών. 

Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ πέθανε χθες από κορονοϊό, έξι ημέρες μετά τον θάνατο του δίδυμου αδερφού του, Γκρίτσκα, σε νοσοκομείο του Παρισιού στις 28 Δεκεμβρίου.

Ο Γκρίτσκα είχε εισαχθεί στην εντατική στις 15 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα με τον αδερφό του, με επιπλοκές από τον κορονοϊό. Κανένα από τα δύο αδέρφια δεν είχε εμβολιαστεί.

Στενοί τους φίλοι που μίλησαν στη Le Monde είπαν ότι οι δίδυμοι ήταν ανεμβολίαστοι. «Ο Γκρίτσκα, όπως ο Ιγκόρ, δεν ήταν αντιεμβολιαστής για τους άλλους, μόνο για τον εαυτό του. Όντας πολλοί αθλητικοί και οι δύο χωρίς γραμμάριο λίπους στο σώμα τους, πίστευαν ότι το εμβόλιο θα είχε μεγαλύτερο ρίσκο στην περίπτωσή τους. Δεν αρρώσταιναν ποτέ» είπε ο Λυκ Φερί, καθηγητής Φιλοσοφίας και πρώην υπουργός Παιδείας στην εφημερίδα.

Οι δίδυμοι ήταν ηλικίας 72 ετών και γνωστοί για τα εκλεκτικά τους ρούχα, τις εκκεντρικές προσωπικότητές τους και τις πλαστικές επεμβάσεις τους. Η διαρκής εμμονή τους με την πλαστική χειρουργική, που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, τους έκανε να δείχνουν αγνώριστοι και συχνά γίνονταν αντικείμενο χλευασμού για την εμφάνισή τους.

Screenshot 20220104 123447 Chrome

Γεννήθηκαν στο Γκερς το 1949 και είχαν γίνει διάσημοι τη δεκαετία του 1980 στη γαλλική τηλεόραση. Το αστέρι τους έλαμψε στην σειρά επιστημονικής φαντασίας «Temps X» του 1979, η οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και προβλήθηκε για 8 χρόνια.

Οι πλαστικές επεμβάσεις που αρνούνταν

Όταν εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί το 2010 σε ηλικία 60 ετών για ένα πάρτι της Chopard για την 150η επέτειό της, ο κόσμος σοκαρίστηκε με την εμφάνισή τους. Ήταν αντιληπτό πως και οι δύο είχαν πολλά εμφυτεύματα στο πηγούνι και τα μάγουλα, καθώς και botox και fillers.

Παρά την εμμονή τους με τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που αρνήθηκαν ότι έκαναν και οι δύο, ήταν ευφυείς άνθρωποι, επηρεασμένοι από τα συγγράμματα του Ρολάν Μπαρτ, του Γάλλου δοκιμιογράφου και την πρόσβαση στα 15.000 βιβλία στην οικογενειακή τους βιβλιοθήκη.

Το σκάνδαλο

Τα αδέρφια ενεπλάκησαν σε ένα σκάνδαλο το 2001 που ονομάστηκε «Υπόθεση Μπογκντάνοφ» όπου μελέτες τις οποίες έγραψαν εκείνοι σχετικά με το Big Bang εμφανίστηκαν σε επιστημονικά περιοδικά. Αργότερα ανακαλύφθηκε πως οι εργασίες τους δεν είχαν καμία επιστημονική αξία.

Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ είχε 6 παιδιά, τέσσερα από τον πρώτο γάμο του και άλλα δύο με τη δεύτερη γυναίκα του με την οποία χώρισε τον Μάιο του 2018. Ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Γκρίτσκα και δεν φαίνεται να είχε αποκτήσει παιδιά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ