Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ο Όζι Όζμπορν κυκλοφορεί το δικό του κρυπτονόμισμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την έκδοση του δικού του κρυπτονομίσματος ανακοίνωσε ο Όζι Όσμπορν, με την κυκλοφορία του Cryptobatz, μιας συλλογής 9.666 μη ανταλλάξιμων κρυπτονομισμάτων.

Στις 20 Ιανουαρίου 1982, ο Όζι Όσμπορν δάγκωσε το κεφάλι από μία ζωντανή νυχτερίδα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Veterans Memorial Auditorium στο Des Moines της Αϊόβα. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι ήταν ένα παιχνίδι που του πέταξε κάποιος από τους θεατές.

Ο Όσμπορν είπε στο Rolling Stone ότι αποφάσισε να λανσάρει τα δικά του NFT. «Προσπαθώ να συμμετέχω στη δράση NFT για λίγο, οπότε όταν ζήτησα από τη σύζυγό μου και μάνατζερ, Σάρον, ένα Bored Ape για τα Χριστούγεννα μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να το αγοράσω, και αφού μου είπε όχι, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου. Το Cryptobatz είναι ένα διανοητικό έργο για συλλέκτες και θαυμαστές NFT. Το σχέδιο αποτίει φόρο τιμής σε μια από τις πιο εμβληματικές μου στιγμές στη σκηνή και είναι μια ευκαιρία να αποκτήσω ένα σπάνιο κομμάτι της ιστορίας της τέχνης. Το λατρεύω!», είπε.

Το Cryptobatz έρχεται με μια ανατροπή: οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να δημιουργήσουν νέα NFT που θα ονομάζονται «MutantBatz» ανταλλάσσοντας το Cryptobatz με άλλες συλλογές.

Τα NFT είναι ένας τύπος ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου όπου η ιδιοκτησία καταγράφεται σε μια ψηφιακή αλυσίδα μπλοκ. Κάθε NFT είναι μοναδικό και μπορεί να θεωρηθεί ως συλλεκτικό υλικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί, καθιστώντας το μοναδικό και δυνητικά πολύτιμο. Τα NFT μπορούν να αντιπροσωπεύουν ψηφιακά αρχεία, όπως έργα τέχνης, ήχο, βίντεο, αφίσες, εξώφυλλα άλμπουμ και άλλες μορφές δημιουργικής εργασίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ