Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Κάνιε Γουέστ: Μετατρέπει τα σπίτια του σε εκκλησίες – «Σε ένα χρόνο θα είμαι άστεγος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες και πως θα μείνει άστεγος σε έναν χρόνο, ενώ δήλωσε ότι «είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει. Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό». 

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, Κάνιε Γουέστ τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει, λέγοντας ότι «σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας».

«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye πρόσφατα ενώ ήταν και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Κάνιε Γουέστ: Αλλάζει το όνομά του σε «Ye» – Τι σημαίνει

Αναφερόμενος στην επερχόμενη συναυλία που προγραμματίζει με τίτλο «The Funeral Rehearsal Of Kanye West», τόνισε ότι «είναι ο θάνατος του εγώ που μας χωρίζει – είναι η γέννηση της ανθρωπότητας» είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να σχεδιάζουν τις δικές τους πρόβες κηδείας. «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτοκτονώντας. Όσο λιγότερο εγώ, τόσο περισσότερος χώρος για τον Θεό».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ