Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Γιατί δεν θα υπάρχει κορονοϊός στη δεύτερη σεζόν του «Emily in Paris»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι παραγωγοί της σειράς του Netflix «Emily in Paris» αποφάσισαν ότι η COVID-19 δεν υπάρχει στην υπέροχη —και πολύ μοντέρνα— ζωή στην Πόλη του Φωτός.

Η 1η σεζόν μας επέτρεψε μια απόδραση, όταν αποκαλύφθηκε και φάνηκε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συνεχιστεί – όχι να ασχοληθούμε με αυτή (την πανδημία) τόνισε η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μέρες στο ξενοδοχείο West Hollywood Edition σημειώνοντας ότι η σειρά «φέρνει μια αίσθηση απόδρασης και χαράς και γέλιου σε μια εποχή που τα χρειαζόμαστε περισσότερο».

Προφανώς, τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγιναν μετ’ εμποδίων.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός τα γυρίσματα γίνονταν σε μια πόλη που είναι πολύ πυκνοκατοικημένη, όπου οι άνθρωποι φορούν μάσκες, αλλά στη σειρά παρουσιάζεται ένας κόσμος, στον οποίο δεν υπάρχει COVID-19. «Υπήρξαν μερικές φορές που άρχιζε το γύρισμα και έλεγα: “Περιμένετε, το 50% των ανθρώπων στη σκηνή φορούν ακόμη μάσκες”» ανέφερε.

Ο θεατρικός συγγραφέας Τζέρεμι Ο. Χάρις που είναι υποψήφιος για Tony εντάχθηκε στο καστ ως εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας. Ο δημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ του τηλεφώνησε και του υπέβαλε την πρόταση.

«Ξεκίνησα από την υποκριτική» είπε ο Χάρις σε δηλώσεις του στο Variety. «Ένας από τους λόγους που σταμάτησα να παίζω και άρχισα να γράφω ήταν επειδή ένιωθα ότι δεν υπήρχαν ρόλοι, τους οποίους ήθελα να υποδυθώ. Προτιμούσα να γράφω τους δικούς μου. Αλλά τελικά κάποιος έγραψε έναν ρόλο που ήταν, αυτό ακριβώς το άτομο θα ήθελα να είμαι» τόνισε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ