Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Mr Big: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από δύο γυναίκες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O ηθοποιός Κρις Νοθ, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Mr Big στο Sex and the City κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση.

Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει το Hollywood Reporter και το υπογράφει η Kim Mathers. Δύο γυναίκες, στις οποίες το δίνοται τα ψευδώνυμα Ζόε και Λίλυ, υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό, όταν η πρώτη τον επισκέφτηκε στο διαμερίσμα του στος Λος Άντζελες και η δεύτερη στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη.

Οι καταγγελίες

Η Ζόε υποστηρίζει ότι γνώρισε τον Κρις Νοθ όταν ήταν 22 ετών και δούλευε σε μια εταιρεία στο Λος Άντζελες με την οποία ο ηθοποιός είχε επαγγελματικές επαφές.

Τον κατηγορεί ότι τη βίασε στο διαμέρισμα του στο Λος Άντζελες το 2004. Αφού φιλίθηκαν εκείνος την τράβηξε προς το μέρος του, τη μετέφερε στο κρεβάτι, της κατέβασε το σορτς και το εσώρουχο και άρχισε να τη βιάζει από πίσω» αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ήταν εξαιρετικά οδυνηρό κι εγώ άρχισα να του φωνάζω σταμάτα, αλλά δεν σταμάτησε» περιγράφει η Ζόε.

Η δεύτερη επίθεση φέρεται να συνέβη 11 χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. H Λίλυ ήταν τότε 25 ετών και δούλευε σαν σερβιτόρα σε κλαμπ.

«Μου την έπεφτε ξεκάθαρα. Εγώ ένιωθα κολακευμένη. Ήξερα πως ήταν παντρεμένος το οποίο παραδέχομαι ότι είναι ντροπιαστικό» αναφέρει η Λίλυ.

Μετά από ένα ποτό, υποστηρίζει ότι κατέληξαν στο διαμέρισμα του ηθοποιού. «Ήταν ένα απίθανο μέρος. Ακούγαμε μουσική και γύρω ήταν όλα αυτά τα βιβλία για τέχνη και μόδα. Προσπάθησε να με φιλήσει. Εγώ το απολάμβανα διστακτικά. Ήταν μεγαλύτερος και έμοιαζε μεγαλύτερος. Συνέχισε να προσπαθεί και να προσπαθεί. Θα έπρεπε να του’χα πει ξεκάθαρα όχι και να είχα φύγει. Κι έπειτα, το επόμενο πράγμα που κατάλαβα ήταν πως είχε κατεβάσει το παντελόνι του και στεκόταν μπροστά μου» περιγράφει.

Τι απαντά ο Κρίς Νοθ

Ο Νοθ με δήλωσή που παραχώρησε στο Hollywood Reporter αρνείται κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στις εν λόγω γυναίκες και υποστηρίζει ότι οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές.

«Τα περιστατικά αυτά θα μπορούσαν να έχουν διαδραματιστεί πριν από 30 ημέρες ή 30 χρόνια. Το όχι σημαίνει όχι. Αυτή είναι μια γραμμή που δεν ξεπέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητήσω τη χρονική συγκυρία. Δεν γνωρίζω γιατί δημοσιεύονται τώρα αυτες οι ιστορίες, αλλά γνωρίζω ότι δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ