Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Μπεν Άφλεκ: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον γάμο του και τη μάχη του με τον αλκοολισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ στο στο talk show «The Howard Stern Show» για την κατάρρευση του γάμου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ και τη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι ένας λόγος που άρχισε να πίνει ήταν ότι ένιωθε παγιδευμένος.

«Έλεγα: “Δεν μπορώ να ξεφύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;” Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να αποκοιμιέμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε πως δεν ήταν η λύση. Τελικά προσπαθήσαμε, και προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο νιώθαμε πως δεν θέλαμε να είναι αυτό το μοντέλο του γάμου που θα έβλεπαν τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ότι «Εάν παραμέναμε μαζί, μάλλον θα έπινα ακόμα».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσεις να κατηγορούν τον Μπεν Άφλεκ ότι επιχειρεί να μεταθέσει την ευθύνη για τον εθισμό του στην πρώην σύζυγο του.

«Κατηγορείς τη γυναίκα σου γιατί έπινες. Μα έπινες και πριν τη γνωρίσεις!» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, με έναν άλλο να λέει «το να μιλάς έτσι για τη μητέρα των παιδιών σου δεν σε τιμά».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ