Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Drake: Απέσυρε τις υποψηφιότητές του για δυο βραβεία Grammy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχωρεί από τη διεκδίκησή του για δύο βραβεία Grammy, τα μεγαλύτερα βραβεία της μουσικής βιομηχανίας, ο γνωστός καναδός καλλιτέχνης Drake, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το λόγο.

Όπως αναφέρει το Variety, η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ Grammy επιβεβαίωσε ότι ο Drake απέσυρε τις υποψηφιότητές του στις κατηγορίες Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το «Certified Lover Boy» και την Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία για το «Way 2 Sexy» με τους Future και Young Thug. Το κίνητρο του Drake δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά η Ακαδημία θα διατηρήσει και τις δύο κατηγορίες με τέσσερις υποψηφίους.

Η σχέση του με τα Grammy

Πέρυσι, ο Drake ζήτησε να αντικατασταθούν τα βραβεία με «κάτι νέο που μπορούμε να δημιουργήσουμε με την πάροδο του χρόνου και να το μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές» μετά την αποτυχία του συναδέλφου του καναδού καλλιτέχνη The Weeknd να είναι υποψήφιος.

Ο Drake έχει επίσης εκφράσει την απογοήτευσή του για τις δικές του προηγούμενες υποψηφιότητες και νίκες. Ο καλλιτέχνης φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει το mixtape του «More Life» για υποψηφιότητα για Grammy το 2018 και παραπονέθηκε για το γεγονός ότι η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης τον αναγνώρισε ως καλλιτέχνη ραπ μόνο όταν οι επιτυχίες του εκείνη την εποχή ήταν στο είδος της ποπ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ