Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Οι BTS απέκτησαν ατομικούς λογαριασμούς στο instagram

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα μέλη των BTS, Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook δημιούργησαν τους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αφού ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα ως συγκρότημα.

Ώρες μετά τη δημιουργία του επιβεβαιωμένου λογαριασμού του, κάθε μέλος έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς. Αν και το επταμελές supergroup της K-pop κάνει την πρώτη του παύση από το 2019, θα είναι μόνο για λίγους μήνες.

«Αυτή η περίοδος ανάπαυσης θα προσφέρει στα μέλη των BTS που έχουν αφοσιωθεί ακούραστα στις δραστηριότητές τους, μια ευκαιρία να εμπνευστούν εκ νέου και να επαναφορτιστούν με δημιουργική ενέργεια» αναφέρεται σε δήλωση της δισκογραφικής εταιρείας των BTS, Big Hit Music.

«Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που τα μέλη από το ντεμπούτο τους θα κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους. Σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά να δείξετε προσοχή στην ανάγκη τους να απολαμβάνουν μια συνηθισμένη και ελεύθερη, καθημερινή ζωή, ενώ επικεντρώνονται αποκλειστικά στον εαυτό τους, έστω και για λίγο, κατά την περίοδο της ανάπαυσής τους».

«Οι BTS θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία συναυλίας και την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ που θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός “νέου κεφαλαίου”» σημειώνεται. «Ετοιμάζονται για μια συναυλία τον ερχόμενο Μάρτιο για να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές στη Σεούλ. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους θαυμαστές που συνεχίζουν να επευφημούν τους BTS και θα επιστρέψουν ως ο καλύτερος, πιο υγιής εαυτός τους μετά τη φόρτιση, ώστε να μπορέσουν να ανταποδώσουν όλη την αγάπη από τους θαυμαστές. Σας ευχαριστούμε» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ