Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Νικ Κάνον: Δάκρυα για τον θάνατο του μωρού του – «Έφυγε» μόλις 5 μηνών από όγκο στον εγκέφαλο (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γροθιά στο στομάχι ήταν τα λόγια του γνωστού Αμερικανού παρουσιαστή Νικ Κάνον, ο οποίος εμφανίστηκε συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο μικρότερος γιος του, Ζεν, μόλις 5 μηνών πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο. 

Ο Νικ Κάνον μιλώντας για την περιπέτεια του μωρού του, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μικρού, κοντά στη θάλασσα. Έκανε γνωστό ότι πήγε τον γιο του στην παραλία την Κυριακή, όπου και τον κράτησε αγκαλιά για τελευταία φορά. Αμέσως μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Όλα άρχισαν όταν το μωρό ήταν δύο μηνών, ο ίδιος και η γυναίκα του ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς το κεφάλι του βρέφους ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό και έτσι επισκέφθηκαν τον παιδίατρο.

https://youtu.be/2JcCc7ZivXY

Ύστερα από εξετάσεις έμαθαν ότι ο μικρός έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, καθώς συγκέντρωνε νερό και έπρεπε να τοποθετηθεί μία βαλβίδα ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Λίγες μέρες αργότερα, πληροφορήθηκαν ότι είχε βρεθεί και ένας όγκος, ο οποίος μεγάλωνε πολύ γρήγορα και απειλούσε τη ζωή του μωρού. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος είπε ο παρουσιαστής.

Την περασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας πως ήταν οι τελευταίες στιγμές του γιου του, ο Νικ πήγε μαζί με τη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του στον ωκεανό και όλοι μαζί έζησαν τις τελευταίες ώρες του μωρού τους. Εκεί ο 5 μηνών Ζεν άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο παρουσιαστής, μην χάνοντας το κουράγιο του, προέτρεψε το κοινό να χαίρεται την κάθε του στιγμή με την οικογένειά του και ο καθένας τους να αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τους λέει πόσο τα αγαπάει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ