Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Στο «σφυρί» τα διάσημα δερμάτινα γάντια του Καρλ Λάγκερφελντ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ, μεταξύ άλλων τα διάσημα δερμάτινα γάντια του αλλά και μαξιλάρια της γάτας του, βγαίνουν στο «σφυρί» σε μια σειρά δημοπρασιών που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα.

Σήμα κατατεθέν του Λάγκερφελντ, ο οποίος απεβίωσε το 2019, ήταν οι συλλογές γαντιών του, τα γυαλιά του και φυσικά η αλογοουρά του. Τη δημοπράτηση των προσωπικών του αντικειμένων, θα αναλάβει ο οίκος Sotheby’s και περιλαμβάνει αντικείμενα από την προσωπική του γκαρνταρόμπα και έπιπλα, αξεσουάρ και έργα τέχνης.

Προσφορές αναμένονται επίσης για ένα μοντέλο της γάτας του, Σουπέτ, με εκτιμώμενη τιμή μεταξύ 5.000 – 7.000 ευρώ και ένα αγαλματίδιο του Λάγκερφελντ από PVC, με την τιμή του να υπολογίζεται μεταξύ 200 – 300 ευρώ.

Περίτεχνα μπαούλα και βαλίτσες που ο Λάγκερφελντ έπαιρνε μαζί του όταν ταξίδευε, τρεις Rolls-Royce και ένα ζευγάρι βαράκια συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή προς πώληση.

Μετά το Μονακό, στις 3 – 5 Δεκεμβρίου, η δημοπρασία θα μεταφερθεί στο Παρίσι αργότερα τον Δεκέμβριο, κατόπιν στην Κολωνία στις αρχές του 2022.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ