Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ντοκιμαντέρ για τον χωρισμό τους και τη δικαστική διαμάχη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ήταν ένας από τους πιο επεισοδιακούς του Χόλιγουντ, καθώς οι δύο ηθοποιοί κατέληξαν να ανταλλάσσουν μηνύσεις σε μια επική διαμάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η ταραχώδης σχέση τους πρόκειται να γίνει ντοκιμαντέρ, με τους θαυμαστές του πρωήν ζευγαριού, να ανυπομονούν. 

Με την ιστορία λοιπόν του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αναμένεται να ασχοληθεί ντοκιμαντέρ του Discovery+. Η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Johnny Vs. Η Amber» θα προβληθεί σε δύο μέρη και σκοπός της είναι να αναδείξει τις ταραχώδεις πλευρές της σχέσης των δύο ηθοποιών.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη διάλυση του γάμου του διάσημου ζευγαριού, το διαζύγιο, αλλά και τις εκατέρωθεν μηνύσεις και την δικαστική διαμάχη που ακολούθησε. Περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τους δικηγόρους τους, καθώς και άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι κοντά τόσο στην Άμπερ Χερντ όσο και στον Τζόνι Ντεπ.

Τα ναρκωτικά κια η βία στη σχέση τους

Υπενθυμίζεται ότι η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζόνι Ντεπ  έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών και την κακοποιούσε συχνά. Η ηθοποιός παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα τραύματά της και υποστήριξε ότι αυτά προκλήθηκαν από τον σύζυγό της.

Από την πλευρά του, ο Τζόνι Ντεπ αρνείται τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και προσπαθεί να αποδείξει πως οι καταγγελίες της είναι ψευδείς. Κέρδισε μάλιστα, την πρόσφατη δίκη εναντίον της αποδεικνύοντας πως η πρώην σύζυγός του έλεγε ψέματα, όταν ισχυριζόταν πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε σε προηγούμενη δίκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Discovery+: «Το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στον Τζόνι, ο οποίος ξαφνικά βλέπει τον εαυτό του παντρεμένο με μία Μακιαβελιική ψεύτρα, που είναι έτοιμη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την εικόνα της. Από την άλλη μεριά, η Άμπερ εξερευνεί πώς ο άντρας των ονείρων της κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της, ένα βίαιο τέρας εθισμένο στα ναρκωτικά»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ