Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ντόναλντ Τραμπ: Είχε απαγορέψει τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ στον Λευκό Οίκο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γνωστή τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, παρά τις δεκάδες επιτυχίες της παγκοσμίως, φαίνεται πως δεν τύγχανε της συμπάθειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε απαγορεύσει τα τραγούδια της στον Λευκό Οίκο. 

Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη στον Κρις Χέιζ του MSNBC, η πρώην σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, Ολίβια Τρόι, που διετέλεσε και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αντιτρομοκρατίας και κορονοϊού επί Τραμπ. Η ίδια μιλάει συχνά για την εποχή της υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όπως αφηγήθηκε μετά από μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση, πήγε στο γραφείο της για να εκτονώσει το άγχος της με ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ και τη διέκοψαν. «Προσπαθείς να απολυθείς;» τη ρώτησε ένας συνάδελφος. Η Ολίβια Τρόι μπερδεύτηκε, αλλά εκείνος της εξήγησε: «Δεν νομίζω ότι είναι θαυμάστρια του Τραμπ και έτσι, αν κάποιος το ακούσει αυτό, θα πρέπει πραγματικά να προσέχεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτό».

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια της προεδρικής εκστρατείας του νυν προέδρου, Τζο Μπάιντεν των ΗΠΑ το 2019/2020 και επέκρινε τον Τραμπ, γράφοντας κάποτε στο Twitter: «Θα ψηφίσουμε για να φύγεις τον Νοέμβριο».

Η Τρόι παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε έχει γίνει διευθύντρια του Republican Accountability Project, μετεξέλιξης κινήματος Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων κατά του Τραμπ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ