Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Το αστρονομικό ποσό για τον «Γουίλσον», τη μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μπάλα η οποία ονομάστηκε «Γουίλσον» από τον «ναυαγό» Τομ Χανκς και έπαιξε τον ρόλο του μοναδικού του φίλου, πωλήθηκε σε δημοπρασία για το αστρονομικό ποσό των 308.000 δολαρίων.

Ο στρογγυλός «φίλος» του Τομ Χανκς στην ταινία «Ο Ναυαγός» του 2001, μια μπάλα βόλεϊ με το παρατσούκλι «Γουίλσον», είκοσι χρόνια μετά «άλλαξε» χέρια.

«Διαθέτει ένα ξεθωριασμένο ζευγάρι μάτια, μύτη και στόμα. Η κορυφή είναι σκισμένη και μια σειρά από κομμάτια καπνού αναπαράγουν την εμφάνιση των μαλλιών», ανέφερε η περιγραφή του Prop Store, τον οίκο δημοπρασιών που την πούλησε.

mp1

Όπως λέει ο οίκος Prop Store, που ανέλαβε τη δημοπρασία: «Η υπόλευκη δερμάτινη μπάλα βόλεϊ είναι πολύ ταλαιπωρημένη, προκειμένου να δημιουργήσει το εφέ μιας φθαρμένης, βρώμικης εμφάνισης. Υπάρχει ένα σκούρο καφέ και κόκκινο ”πρόσωπο” στο μπροστινό μέρος, που  υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε από το ματωμένο αποτύπωμα του χεριού του Τσακ Νόλαντ».

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Χανκς μιλούσε στον Γουίλσον σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη λογική του ενώ αγωνιζόταν να επιβιώσει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ