Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Άλεκ Μπάλντουιν σε δημοσιογράφους: «Σταματήστε να με ακολουθείτε!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα που «έβαψε» με αίμα τα χέρια του Άλεκ Μπάλντουιν, ο ηθοποιός σπάει την σιωπή του και αναφέρεται στο τραγικό περιστατικό που κόστισε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς. Ο ίδιος ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων, και τους ζήτησε να σταματήσουν να τον ακολουθούν.

«Δεν θυμάσαι το όνομά της; Έλα τώρα! Χαλίνα Χάτσινς»

Ο ηθοποιός βρισκόταν με την σύζυγό του Χιλάρια, η οποία κάποιες φορές τον διέκοπτε και αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον 63χρονο ζητώντας της, να τον αφήσει να απαντήσει. «Κάνε μου τη χάρη. Θα απαντήσω στην ερώτηση», της είπε όταν τον ρώτησαν για τη συνάντηση που είχε με τον σύζυγο και τον γιο της Χάτσινς. Στη συνέχεια, ένταση υπήρξε όταν ένας από τους ρεπόρτερ έδειξε να ξεχνάει το όνομα του θύματος. Ο Μπάλντουιν ενοχλήθηκε και του είπε: «Δεν θυμάσαι το όνομά της; Έλα τώρα, Χαλίνα Χάτσινς».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός», υπογράμμισε στη συνέχεια και ανέφερε πως δεν του επιτρέπεται να κάνει κανένα σχόλιο γιατί είναι η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το περιστατικό, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν. «Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σημείωσε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ