Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Άλεκ Μπάλντουιν- Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν πρόκειται να αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα του γουέστερν Rust, που διακόπηκαν λόγω του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας,  που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε ο Άλεκ Μπάλντουιν. Ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός μίλησε μπροστά στις κάμερες μετά την τραγωδία και επανέλαβε πόσο τον έχει επηρεάσει.

«Ήταν οικογένειά μου» είπε ο Μπάλντουιν αναφερόμενο στο θύμα, τη Χαλίνα Χάτσινς.

Πιθανή η άσκηση δίωξης κατά του Μπάλντουιν

Η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν. «Εκείνος πυροδότησε το όπλο», είπε η εισαγγελέας της Σάντα Φε, Μαίρη Κάρμακ-Άλτγουις. «Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι σε αυτό το στάδιο» και «κανείς δεν αποκλείεται» από μια πιθανή δίωξη, πρόσθεσε.

Η Κάρμακ-Άλτγουις και ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε Άνταμ Μεντόζα έδωσαν συνέντευξη Τύπου, έξι ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό, όταν ο Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στη διάρκεια μιας πρόβας, στα γυρίσματα του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη για την υπόθεση αυτήν.

Ο σερίφης είπε ότι οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα, ένα ρεβόλβερ Long Colt και πιστεύουν ότι περιείχε μια αληθινή σφαίρα. Ο Μπάλντουιν, πρόσθεσε, ήταν συνεργάσιμος στην έρευνα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ