Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

19χρονος έσφαξε δύο κοπέλες – Η συμφωνία με δαίμονα για να κερδίσει το λόττο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον Ιούνιο του 2020 στη Βρετανία, εκτυλίχθηκε ένα φρικαλέο έγκλημα. Ένας 19χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο κοπέλες και ισχυρίστηκε ότι  είχε «συμφωνία» με δαίμονα προκειμένου να κερδίσει το λόττο. Η αποτρόπαια πράξη του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Πριν κρύψει τα πτώματα τους πίσω από θάμνους, σε πάρκο, στο Λονδίνο, τα ράντισε με το αίμα του. Η δίκη της υπόθεσης ξύπνησε μνήμες στους Βρετανούς.

Ο δράστης, Danyal Hussein, όπως υποστηρίζει, υπέγραψε «συμφωνία» με τον δαίμονα, τον οποίο κατονομάζει ως «Lucifuge Rofocale» για να κερδίσει το λόττο. Η υποτιθέμενη συμφωνία όριζε πως θα έπρεπε να «θυσιάζει» έξι γυναίκες κάθε έξι μήνες. 

drastis 2
Η «συμφωνία» με τον «Lucifurge Rofocale» υπογεγραμμένη με αίμα, βρέθηκε πάνω από το κρεβάτι του δράστη

Η «συμφωνία» με τον δαίμονα

Ο 19χρονος Danyal Hussein επιτέθηκε στην 46χρονη Bibaa Henry και την 27χρονη ετεροθαλή αδελφή της, Nicole Smallman, στο Fryent Country Park, όπως αναφέρει το BBC. Η 46χρονη Henry δέχθηκε 8 μαχαιριές, ενώ το σώμα της 27χρονης Nicole, κατακρεουργήθηκε με 28 μαχαιριές. 

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple. Από την πλευρά του, ο 19χρονος Βρετανός αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

drastis
Η φωτογραφία του δράστη δόθηκε στην δημοσιότητα από τις Αρχές

Ο Danyal Hussein καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης και, σύμφωνα με το BBC, ήταν ιδιαίτερα προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης του, καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του. Όταν μάλιστα η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ