Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Καλόγρια χορεύει με σκελετούς δίπλα σε νεκροταφείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν περιμένεις ποτέ να δεις, ένα από αυτά είναι μια καλόγρια που χορεύει με έναν σκελετό δίπλα σε ένα νεκροταφείο.

Αλλά αυτό είναι ακριβώς το θέαμα που εμφανίστηκε έξω από το παλιό κοιμητήριο στην πόλη Χάλ της Αγγλίας. Μια γυναίκα ντυμένη μοναχή εικονιζόταν να χορεύει με σκελετό ανθρωπίνου στήριγματος, πριν χορέψει και με έναν ακόμα σκελετό που έμοιαζε με σκύλο.

Ένας σαστισμένος μάρτυρας είπε, «Κυριολεκτικά χόρευε με δύο σκελετούς. Τραβούσε ξεκάθαρα πολλή προσοχή με τους ανθρώπους να σταματούν και να παρακολουθούν από κοντά, αλλά και τους ανθρώπους από τα αυτοκίνητά τους να κοιτάζουν!»

Πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι κάποιος βιντεοσκοπούσε το περίεργο περιστατικό. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώσει ότι ήταν μέρος ενός κόλπου ή έργου τέχνης, αν και αυτό παραμένει άγνωστο.

Το νεκροταφείο στο Χαλ έγινε ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της πολης μετά το κλείσιμο το 1972. Οι άνθρωποι συχνά το επισκέπτονται για να δουν μνημεία όπως εκείνο για τα θύματα της επιδημίας χολέρας του 1849.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ