Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που γκρέμισε τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα ροζ βίντεο αποδεικύεται «πολιτική ταφόπλακα» για τον ψευδοπρωθυπουργό στα κατεχόμενα, Ερσάν Σανέρ. Το σκάνδαλο ξέσπασε από τη διαρροή του ροζ βίντεο  χθες το απόγευμα και είχε ως συνέπεια να υποχρεωθεί ο Ερσάν Σανέρ σε πολιτική αποστρατεία.

Το επίμαχο βίντεο δεν είχε ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του, αλλά κυκλοφόρησε τελικά μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών.

https://www.youtube.com/watch?v=JzGslcc8A1U

Ο Σανέρ, από τους πιο στενούς συνεργάτες του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, παραιτήθηκε από την λεγόμενη πρωθυπουργία και έχει έτοιμη και την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος Εθνικής Ενότητας, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris.

Τουρκοκυπριακά Μέσα Ενημέρωσης γράφουν ότι τη θέση του Σανέρ θα πάρει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου.

Για την ύπαρξη βίντεο με τον Ερσάν Σανέρ είχε προϊδεάσει από χθες ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζίαρερ, ο οποίος ανέφερε στο Twitter  ότι ο επιχειρηματίας Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν δημόσιοι υπάλληλοι και πολιτικοί στα κατεχόμενα.

Κάποια από αυτά τα βίντεο, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο έφτασαν στα χέρια του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος ζει στα Εμιράτα. Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος εδώ και μήνες δημοσιοποιεί στοιχεία που στοχοποιούν υπουργούς του περιβάλλοντος Ερντογάν, ενώ έχει αφήσει υπαινιγμούς και για δραστηριότητες μαφιόζων στα κατεχόμενα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ