Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Βίαζαν γυναίκα μέσα στο μετρό και οι συνεπιβάτες τραβούσαν βίντεο αντί να τη σώσουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενα σοκαριστικό γεγονός αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ. Μια γυναίκα βιάστηκε σε συρμό του μετρό της Φιλαδέλφειας και οι συνεπιβάτες της αντί να καλέσουν την αστυνομία βιντεοσκοπούσαν.

Σαπίλα χωρίς όριο δείχνει το περιστατικό που έγινε σε συρμό του μετρό στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η Υπηρεσία Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσιλβάνιας (SEPTA) αναφέρει ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το έγκλημα αν οι συνεπιβάτες της, είχαν χρησιμοποιήσει τα κινητά τους για να καλέσουν την αστυνομία.

Ενας άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στις 13 Οκτωβρίου, σε έναν συρμό της SEPTA, του φορέα για τα δημόσια μέσα μεταφορών στη Φιλαδέλφεια.

«Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο τρένο που ήταν μάρτυρες αυτής της φρικτής πράξης και θα μπορούσε να έχει σταματήσει εγκαίρως αν κάποιος επιβάτης τηλεφωνούσε στο 911», τον αριθμό κλήσης της αστυνομίας, υποστήριξε ένας εκπρόσωπος της SEPTA ο Τζον Γκόλντεν.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τρένου δείχνουν τη γυναίκα να προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, σπρώχνοντάς τον επανειλημμένα ενώ εκείνος αρχικά την θωπεύει και στη συνέχεια της επιτίθεται.

Τελικά, κάποιος ενημέρωσε το 911. Αυτό το τηλεφώνημα, από έναν υπάλληλο της SEPTA που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, επέτρεψε στους αστυνομικούς να σταματήσουν την επίθεση και να συλλάβουν έναν ύποπτο. Πρόκειται έναν άνδρα 35 ετών, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και άλλα αδικήματα. Προφυλακίστηκε και θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή στις 25 Οκτωβρίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ