Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Μαντάμ Τισό: Τα θρυλικά κέρινα ομοιώματα στο Ντουμπάι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το θρυλικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό, άνοιξε πρόσφατα το πρώτο του παράρτημα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ντουμπάι. Τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα κερδίζουν τις εντυπώσεις και πλήθος κόσμου σπεύδει να τα θαυμάσει από κοντά.

MANTAM
TWITTER

Μετά το άνοιγμα του πρώτου μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο πριν από σχεδόν δύο αιώνες, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τα διάφορα παραρτήματα που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.  «Ανοίξαμε τις πύλες μας τη 14η Οκτωβρίου. Αναμένουμε πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες», δήλωσε εχθές στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σανάζ Κολσρούντ, γενική διευθύντρια του Madame Tussauds του Ντουμπάι.

«Επιλέξαμε τα ταλέντα που είναι σημαντικά και δημοφιλή στην περιοχή», συμπλήρωσε η ίδια. Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων φιλοξενεί περίπου 60 ομοιώματα «αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς», από την τραγουδίστρια Ριάνα έως τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι. Περίπου 15 αγάλματα απεικονίζουν διάσημες προσωπικότητες της Μέσης Ανατολής, για παράδειγμα τις Λιβανέζες τραγουδίστριες της ποπ Νάνσι Άτζραμ και Μάγια Ντιάμπ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ