Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ο Πούτιν σε «απομόνωση»

Τα σχέδια του Ρώσου Προέδρου ανατράπηκαν πλήρως, με την εξέλιξη αυτή. Αρχικά σχεδίαζε να συμμετάσχει δια ζώσης σ' αυτή τη Σύνοδο Κορυφής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Στο περιβάλλον μου (…) δεν είναι ένας ούτε δύο, αλλά δεκάδες αυτοί που αρρώστησαν από τον κορονοϊό», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, και για αυτό αποφάσισε να περάσει σε μια αυτοαπομόνωση αφού δεκάδες κοντινοί του συνεργάτες νόσησαν από Covid-19.

Τα σχέδια του Ρώσου Προέδρου ανατράπηκαν πλήρως, με την εξέλιξη αυτή. Αρχικά σχεδίαζε να συμμετάσχει δια ζώσης σ’ αυτή τη Σύνοδο Κορυφής, πριν καταγραφούν τα κρούσματα του κορονοϊού στο στενό του κύκλο αυτή την εβδομάδα.

Προχθές, μάλιστα, ο ρώσος πρόεδρος είχε ανακοινώσει πως πρέπει να απομονωθεί και να ματαιώσει τη συμμετοχή του σε συνόδους κορυφής επειδή ήρθε σε επαφή μ’ ένα συνεργάτη που νόσησε με Covid-19 και είχε πει πως υπολογίζει στο ρωσικό εμβόλιο Sputnik V για να μην αρρωστήσει.

Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου είχε μόλις πρόσφατα επαναλάβει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Πριν από μερικές εβδομάδες, έφερνε σε πέρας τη συντριπτική πλειονότητα των υποχρεώσεών του μέσω τηλεδιασκέψεων και τα ελάχιστα άτομα που μπορούσαν να τον συναντούν έπρεπε να παραμένουν σε απομόνωση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ