Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

«Πονοκέφαλος» για τον πρόεδρο Μπάιντεν, η καλλιτεχνική καριέρα του γιού του

Πολλοί βιομήχανοι και επιχειρηματίες θέλουν να αγοράσουν τα έργα του Χάντερ για να αποκτήσουν πρόσβαση στον Λευκό Οίκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάντερ Μπάιντεν: Δικηγόρος, επιχειρηματίας, εθισμένος στο αλκοόλ και την κοκαΐνη και γιος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ειχε προκαλέσει πολλούς πονοκεφάλους μέχρι τώρα στον πατέρα του. Στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν ένας από τους αγαπημένους στόχους του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Το στρατόπεδο Τραμπ κατέκρινε το γεγονός ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είχε οικονομικά συμφέροντα στην Ουκρανία και την Κίνα όταν ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα. Αλλά και για το γεγονός οτι ο 51χρονος Χάντερ είχε παραδεχτεί οτι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη χήρα του αδελφού του.

Τώρα, ο Χάντερ προκαλεί και άλλον ένα πονοκέφαλο στον πατέρα του, λόγω της…τέχνης. Αυτοδίδακτος ζωγράφος από παιδί ο Χάντερ Μπάιντεν ασχολείται τα τελευταία χρόνια μόνο με τη ζωγραφική. Διαθέτει γκαλερί που τον εκπροσωπεί, εργαστήριο και μια βάση συλλεκτών, ενώ ετοιμάζει τις πρώτες ατομικές του εκθέσεις το φθινόπωρο, στο Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Τα έργα του πωλούνται  απο 75.000  έως και 500.000 δολάρια και ήδη προσελκύουν το ενδιαφέρον των μαικήνων της τέχνης και όχι μόνο!Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν οτι πολλοί βιομήχανοι και επιχειρηματίες θέλουν να αγοράσουν τα έργα του Χάντερ για να αποκτήσουν πρόσβαση στον Λευκό Οίκο.

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις επικρίσεις, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε οτι λαμβάνονται οι απαραίτητες ηθικές προφυλάξεις για κάθε έκθεση και πώληση έργων ζωγραφικής. Ερωτηθείσα για τις εκθέσεις ζωγραφικής του Χάντερ από τη γκαλερί Ζορζ Μπερζέ της Νέας Υόρκης, η εκπρόσωπος της προεδρίας, Τζεν Ψάκη, είπε ότι ο γιος του προέδρου Μπάιντεν  θα “παρευρεθεί σε εκδηλώσεις” για να συναντήσει πιθανούς αγοραστές.
«Όλες οι συναλλαγές σχετικά με την πώληση έργων και τα ποσά, θα πραγματοποιούνται από έναν επαγγελματία ιδιοκτήτη γκαλερί, ο οποίος ακολουθεί τους αυστηρότερους κανόνες. Οποιαδήποτε μη φυσιολογική προσφορά θα απορριφθεί», εξήγησε η Τζεν Ψάκη. «Ο ιδιοκτήτης της γκαλερί δεν θα αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με αγοραστές ή πιθανούς αγοραστές, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητάς τους, είτε στον Χάντερ είτε στη διοίκηση, γεγονός που εξασφαλίζει ένα σημαντικό επίπεδο προστασίας και διαφάνειας», τόνισε η ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ