Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Σοβαρά επεισόδια στην Κύπρο, σε διαδήλωση αρνητών της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο στη διάρκεια διαδήλωσης αρνητών της πανδημίας του κορονοϊού, οι οποίοι κρατώντας σταυρούς κινήθηκαν στη συνέχεια προς το συγκρότημα του τηλεοπτικού σταθμού Sigma.

Στόχος έγιναν τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού και αυτοκίνητα εργαζομένων σε αυτόν. Κάηκαν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε πολλά άλλα.

Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Ν. Αναστασιάδης: «Το κράτος δεν εκβιάζεται από κανέναν»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι τα επεισόδια είναι πλήγμα κατά της Δημοκρατίας και της νομιμότητας.

«Απειλήθηκαν ζωές και καταστράφηκαν περιουσιακά στοιχεία. Κυρίως, όμως, τα περιθωριακά στοιχεία νόμισαν ότι θα εκβιάσουν τη Δημοκρατία μας», αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Το κράτος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν, πόσω μάλλον από άτομα, τα οποία επικαλούμενα παράλογες θεωρίες συνωμοσίας προσπαθούν να οδηγήσουν τη χώρα στον Μεσαίωνα. Το συντεταγμένο κράτος θα απαντήσει αυστηρά σε όσους αγνοούν τους νόμους. Η υγεία, η ασφάλεια των πολιτών και η Δημοκρατία μας δεν θα αφεθεί στα χέρια έξαλλων και ανεύθυνων πολιτών», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Sigma: Ανάγκη για ηχηρή απάντηση από το κράτος

Από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού Sigma, ανακοινώθηκε ότι τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής επιτάσσουν ηχηρή απάντηση από το συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος.

«Χθες βράδυ κινδύνευσαν ζωές ανθρώπων δικών μας, της διπλανής πόρτας.
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές χιλιάδων ευρώ σε προσωπικές περιουσίες αλλά και σε υλική περιουσία του Συγκροτήματός μας. Ουδείς πονεί τα υλικά. Ανησυχεί όμως στην έγνοια ότι οι αμετανόητοι τραμπούκοι προέβησαν σε ενέργειες κατάλυσης της ελευθεροτυπίας, της Δημοκρατίας. Εμείς είμαστε εδώ. Δεν φιμωνόμαστε. Και χθες βράδυ και σήμερα και κάθε λεπτό κοντά σας υπηρετώντας τον σκοπό μας: την ενημέρωσή σας», αναφέρει σε σχόλιό του στην κεντρική ιστοσελίδα του το τηλεοπτικό δίκτυο Sigma.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...