Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Νέα πρόκληση ετοιμάζει ο Ερντογάν με το ψευδοκράτος

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Την Τρίτη, ανέφερε, «έχουμε τελετές στη βόρεια Κύπρο όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Θα πραγματοποιήσουμε τις τελετές μας με ευρεία αντιπροσωπεία και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην πατρίδα»

Στη «βουλή» των κατεχόμενων τη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα καλά νέα για την «τδβκ», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι θα στείλουν μήνυμα ειρήνης τόσο στο νησί όσο και στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν «ταξίδι στην τδβκ με μια ευρεία αντιπροσωπεία μας».

«Την πρώτη μέρα θα προσφωνήσουμε τους βουλευτές στο κοινοβούλιο της τδβκ», είπε αναφερόμενος στα κατεχόμενα.

«Τα καλά νέα της τδβκ θέλω να τα δώσω στο κοινοβούλιο της τδβκ. Κάνουμε ένα ωραίο βήμα», πρόσθεσε.

Την Τρίτη, ανέφερε, «έχουμε τελετές στη βόρεια Κύπρο όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Θα πραγματοποιήσουμε τις τελετές μας με ευρεία αντιπροσωπεία και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην πατρίδα».

Ο κ. Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι «οι φετινές μας τελετές θα αποτελέσουν μήνυμα ειρήνης με τον καλύτερο τρόπο τόσο για το νησί όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Θα έχουμε διμερείς επαφές, θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των αντιπροσωπειών μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...