Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Γερμανία: Η Ελλάδα περιοχή κινδύνου για την πανδημία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στην ίδια κατηγορία κινδύνου, συμπεριέλαβε επίσης το Γερμανικό ινστιτούτο την Ολλανδία και ορισμένες περιοχές της Δανίας μεταξύ των οποίων η Κοπεγχάγη.

Σε περιοχή κινδύνου θα συγκαταλέγει η Γερμανία την Ελλάδα από την προσεχή Κυριακή, λόγω της απότομης αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Γερμανικό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Στην ίδια κατηγορία κινδύνου, συμπεριέλαβε επίσης το Γερμανικό ινστιτούτο την Ολλανδία και ορισμένες περιοχές της Δανίας μεταξύ των οποίων η Κοπεγχάγη .

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι μη εμβολιασμένοι Γερμανοί τουρίστες που θα επιστρέφουν από το βράδυ της Κυριακής στην πατρίδα τους από την Ελλάδα, θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό rapid test ή μοριακό τεστ. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να υποβάλλονται σε rapid test κατά την άφιξή τους στα γερμανικά αεροδρόμια. Από τα τεστ εξαιρούνται παιδιά έως 6 ετών.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η απόφαση αυτή σημαίνει ότι «η ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Robert Koch σημαίνει ότι το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει κατά των τουριστικών ταξιδιών στην Ελλάδα και τη Γερμανία».

Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus, εξετάζει την κατάσταση με τα κρούσματα στην Ελλάδα με ανησυχία εδώ και εβδομάδες, καθώς ο αριθμός των νέων λοιμώξεων αυξάνεται κάθε τρεις ημέρες έως και 200%, ειδικά στα νησιά.

Ξενοδόχοι στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω δήλωσαν στο FOCUS ότι παρέχουν ενημερωτικό υλικό στη ρεσεψιόν και ότι οι τουριστικές περιοχές εξυπηρετούν όλους τους παραθεριστές (μη εμβολιασμένους και εμβολιασμένους).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...