Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Νεκρός από συντριβή ελικοπτέρου στην Αλάσκα ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τσεχία (video)

Ο Κέλνερ δημιούργησε την περιουσία του μέσω του επενδυτικού του ομίλου PPF (Primary Privatization Fund) και μέσω μετοχών στoν τσέχικο τηλεοπτικό όμιλο Ο2, στην τράπεζα PPF και στον κλάδο του real estate

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία το έχουμε διαπιστώσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κατά το παρελθόν. Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά με την είδηση του θανάτου του δισεκατομμυριούχου Πετρ Κέλνερ από πτώση ελικοπτέρου στην Αλάσκα.

Ο Κέλνερ για την ακρίβεια δεν ήταν απλώς δισεκατομμυριούχος. Ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τσεχία με περιουσία που ξεπερνά τα 17 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Το ελικόπτερο που μετέφερε συνολικά έξι άτομα συνετρίβη στην Αλάσκα. Εκτός από τον 56χρονο Κέλνερ, νεκροί είναι άλλος ένας τσέχος πολίτης, δύο συνοδοί κι ο κυβερνήτης, ενώ υπάρχει ένας επιζών που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

https://www.youtube.com/watch?v=rmhLziGKQ9Y

«Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αναχώρησης του ελικοπτέρου για να μεταφέρει σκιέρ στην κορυφή του βουνού, από το οποίο θα κατέβαιναν», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρίας PPF.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ